2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنده ؟برای من ۳ماه پیش ۹روی ۱۰ بود الان دارم آهن واسید فولیک استفاده میکنم البته دکتر تجویز کرده بهت ...

خب به دکترت میگفتی عزیزم!!! 

علائمت چی بود که فهمیدی از هموگلبینته؟ 

من فولیک اسید ده سال میخورم چون تالاسمی مینور دارم ولی آهنم در عرض دو ماه رژیم اومد پایین 

بله همینه منم همین حالتارو داشتم ۲ماهه دارو میخورم خداروشکر بهترم 

خیلی حرفت آرومم کرد خیلیییییییی، ممنونم ازت، همش فکر میکردم حالم بخاطر این نیست و نگران بودم 

دارو که حتما میخورم و همین فردا میرم دکتر….

خب به دکترت میگفتی عزیزم!!!  علائمت چی بود که فهمیدی از هموگلبینته؟  من فولیک اسید ده سا ...

منم رژیم گرفتم اینطوری شدم سردرد داشتم بلند شدنی سرگیجه داشتم بدن درد کوفتگی کبودیو گفتم چیزی نگفت ابته از وقتی دارو میخورم کبودی کمتر شده ولی هنوزم هست 

منم رژیم گرفتم اینطوری شدم سردرد داشتم بلند شدنی سرگیجه داشتم بدن درد کوفتگی کبودیو گفتم چیزی نگفت ا ...

منم همینم دارو فعلا شروع نکردم فردا دارم میرم دکتر ، ولی این حالی که دارم به قدری وحشتناک که حاضرم کبودی تحمل کنم 

آخه میدونی من تالاسمی مینورم دارم و عوارضاش برای من چندین برابره

خیلی حرفت آرومم کرد خیلیییییییی، ممنونم ازت، همش فکر میکردم حالم بخاطر این نیست و نگران بودم  ...

ببین به من کپسول ففورکس که داخلش اسید فولیک ۹داره نوشت به اندازه ۳ماه گفت بعد ۳ماه بیا آز بده ببینم وضیعتت چطوره ۲ماه میخورم خدارو شکر خیلی بهترم راستی عصبی هم بودم الان بهترم آروم ترم

منم همینم دارو فعلا شروع نکردم فردا دارم میرم دکتر ، ولی این حالی که دارم به قدری وحشتناک که حاضرم ک ...

بله میدونم برو حتما اگه خدای نکرده بیاد روی هشت باید آمپولشو بزنی وه هم هزینه بره هم جاهای خاصی میزنن آمپولشو درسر داره