2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری مهاجرت

علوم ازمایشگاهی هم خوبه

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜
فعلا مامایی

مامایی طرح نداره بیمارستان هم تاجایی که میدونم استخدام نمیکنن زیاد کلا دست گرفتن بازار کار سخته 

چرا اینو میگین؟

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜

از شما توقع نداشتم دنبال پول باشید با توجه به اعتقادتون فکر میکردم معنویات براتون رتبه اول رو داره

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
از شما توقع نداشتم دنبال پول باشید با توجه به اعتقادتون فکر میکردم معنویات براتون رتبه اول رو داره

بالاخره دلم میخاد  هم  به مردم کمک کنم هم کمک خرج خانوادم باشم☺همه برای ادامه زندگی به پول نیاز دارند من  تلاش خودم کردم  حالا نتیجش اینه

بالاخره دلم میخاد  هم  به مردم کمک کنم هم کمک خرج خانوادم باشم☺همه برای ادامه زندگی به پول ...

دنبال مادیات نباش به خدا توکل کن

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819