2777
2789
میگم بنطرت با ۸۰۰۰ و منطقه دو میشه رف؟ انسانیم

برا فرهنگیان بستگی به ظرفیت و منطقه داره ولی اگه قرارم باشه قبول شی اموزش ابتدایی یا استثنایی  الان  حتی رتبه های دو رقمی انسانیم میرن فرهنگیان ولی امسال گفتن ظرفیت بردن بالا

شیراز  یا اصفهان نمیشه؟

سرچ کن آخرین قبولی فلان رشته شیراز برات میاره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا فرهنگیان بستگی به ظرفیت و منطقه داره ولی اگه قرارم باشه قبول شی اموزش ابتدایی یا استثنایی   ...

اره واسه پارسالو دیدم با رتبه من استثنایی و بتدایی اوردن امسال ظرفیت رو بیشترم کردن

اره واسه پارسالو دیدم با رتبه من استثنایی و بتدایی اوردن امسال ظرفیت رو بیشترم کردن

سعی کن مصاحبه خوب بدی برا مصاحبه دعوتت کنن خیلی رو قدرت بیان کمک کن سوالا رو بخون تمرین کن 

ان شاءالله میشی یه شخص با تجربه اطرافتون ندارید؟ تهرانید؟

نه شهر خودمون که مشاور خوب نیس

مجازیم پرسیدم ب شدت قیمتا بالا و نمیدونم اصلا خوب باشن یا نه 

کرمانم

من تهرانم اینجا مدرس دانشگاهم اما نه رشته انسانی، رشته فنی مهندسی شاید بتونم کمکت کنم

میتونم ایدی تلگراممو بدم اگه امکانش هست اونجا صحبت کنیم؟ چون خیلی استرس دارم

میتونم ایدی تلگراممو بدم اگه امکانش هست اونجا صحبت کنیم؟ چون خیلی استرس دارم

باشه عزیزم، آیدی بده، میتونی تو پی وی آیدی بدی که یکی سو استفاده نکنه

من فعلا آیدی ندارم...فردا یه آیدی می‌سازم بهت پیام میدم.