2777
2789
عنوان

با این رتبه چی قبول میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 41 پست
ممم ۳۰۰۰۰هزار آوردم گفتن میتونی پیرا ازادبیاری

به نظرت حسابداری ارزش خوندن داره ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ منطقه ای ؟! عزیزم از تخمین رتبه کنکور قلم چی استفاده کن خیلی دقیق بهت میگه چی قبول میشی با رتبه ا ...

بنظرت اون خوش بینانه که میاره میشه بهش اعتماد کرد؟

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

سلام . چطور میتونم کمکتون کنم ؟

سلام

ببخشید یه سوال کدوم دانشگاه برای رشته فیزیو خوبه؟ شیراز چطوره؟

بعد اینکه یکی رتبش خیلی خوب شده باشه ک تهرانم قبول باشه بره شیراز بعدا میتونه انتقالی بگیره بیاد تهران؟؟

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿
رشته های علوم پایه  زیست شیمی ریاضی فیزیک حسابداری و  رشته های کشاورزی مثله گیاهپزشکی

حسابداری ارزش خوندن داره ؟بعدا میتونیم بریم سر کار ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

سلام عزیزم ترازتو اول بگو 

اگ ترازت بالای ۶۵۰۰باشه فرهنگیان میتونی روزانه علوم پایه میتونی..

حتی تو ی مقاله خوندم تراز های تحربی بالای ۶ هزار رشته های هوشبری و پرستاری و اینا ام میارنحالا خودم انسانیم زیاد اطلاع ندارم ولی مطمعن باش میاری دولتی

سلام . بله خوبه . میتونه

به نظرت حسابداری بخونم بعدا میتونم برم سر کار ؟