2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه شماره مربی باشگا یا اموزشگاهو بدم ؟ بعد من کلاس آرایشگری میرم ممکنه بخاطرش رد شم

باشگاه نه نده

اموزشگاه چی؟

نه بابا چه ربطی به ارایشگری داره

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

اگه چادری نباشیم بعد بپوشیم برای مصاحبه بد نمیشه؟ به اون ۵ معرف زنگ میزنن؟چی میپرسن؟ منم منتظر جوا ...

انشاءالله که قبول بشید ولی اگه چادری نیستی روز مصاحبه میتونی چادر بپوش و بهشون بگو واسه مراسمات و مکانهای اداری چادر میپوشم.

معمولا به اون پنج تا معرف زنگ نمیزنن ولی گزینش میره دانشگاهی که درس خوندی و از همسایه ها هم میپرسه و اگه سابقه تدریس یا کاری هم جایی داشتی اونجا هم میرن واسه پرس و جو.

من مدرسه بزرگسالان بودم 😐

اصولا همه تعریف میکنن کسی بد نمیگه.مدیر که خاله زنک نیست پشت سرت حرف بزنه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

منم بدون چادر بودم ولی اصلا اون روز ازم نپرسیدن چادری بودی یا نه آره اگه با مدیر اوکی هستی میتونی به ...

خب پس میگم بهش 

نگا من سه ماه تعطیلی گفتم از وقتم استفاده کنم کلاس آرایشگری میرم ممکنه بخاطرش رد شم

قبول شدی؟ بعد بپرسن همیشه چادر داری چی بگم  چون چادر نمیپوشم ولی حجابم خوبه  شماره کیو ...

اره عزیزم 

بنظر من که باید بگی مثلا از ۱۵ سالگی چادر سرم کردم و چادریم 

چون چادر خیلی مهمه براشون 

شماره دوستات و معلم و ....میخوان تو‌اون لیست 

سعی کن شماره ی دوستای قابل اعتماد و بدی 

احتمال داره زنگ نزنن بهشون 

امیدت به خدا باشه 

اگه خدا بخواد به چیزی برسونتت بنده ی خدا نمیتونه جلوش و بگیره

منم از این دغدغه ها داشتم ولی خداروشکر مدرسه ام تعریفمو کرده بود 

البته واقعانم تو مدرسه دختر خوبی بودم 🤭

تو مصاحبه تخصصی به حرکات دست و حالت چهرت توجه میکنند سعی کن هیلی ریلکس باشی و استرس نگیری 

احتمال خیلی زیاد بهت میگن یخورده درس بدی تا شیوه بیان و انتقال مطالبت و محک بزنن 

سوالای مصاحبه که کانال فرهنگیان میزاره حتما بخون 

توی مصاحبه عمومی هم برو تمام احکام و اینارو بخون 

تو عمومی خیلی میپیچونن 

در کل سعی کن صادق باشی چون اکه دروغ بگی میفهمن و خودتم نمیتونی جمعش کنی 

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️
اگه به مدیر بگم هوامو داشته باشه بد میشه؟ میشه خانوادمو معرف بزنم

نه بد نیست ولی چیزی به مدیر نگی هم اون ازت تعریف میکنه چون برا خودشونم خوبه از مدرسشون قبول بشن

معرف نباید خانواده درجه یک باشه فکر کنم

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱