2777
2789
عنوان

چقدر امروز رانندگیم خوب بود

144 بازدید | 12 پست

من دوماهه فکرکنم گواهینامه گرفتم مسیرهای نزدیک میرفتم همش دنده یک ودو واقعیتش دنده ۳ بلد نبودم جابدم یا بدمیشد یامیترسیدم دیشب یه سر به تاپیک های چندسال پیش زدم یکی بود دنده ۳ قشنگ توضیح داد گفت خلاص که میکنی میزنی بالا من جرات نداشتم ازشوهرم بپرسم اگه میگفتم امکان داشت بگه تودنده ۳ بلد نیستی نمیخواد بشینی امروز یه مسیری طولانی تری رفتم که احتیاج به سرعت داشت همش برای اولین بار بادنده ۳ رفتم خیلی ازخودم راضیم امروز خیلی خوب بود خداروشکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم های آموزشی تو اینستا هست اوناهم خیلی کمک کننده ان

بله دیشب یه کاربر اعتماد به نفس بهم داد خیلی کمک کننده بود خداخیرش بده داشتم ناامید میشدم ولی امروز عالی بودم به نسبت

دیگه این مسیری که میرفتم باید کمی سرعت میگرفتم دنده ۲ نمیشد باید میزاشتم دنده ۳

لابد میدونید که تا یکسال حق ورود به جاده و بیرون شهر ندارید

بلاخره منم من باب خیر خواهی گفتم

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
عزیزم من سه ساله گواهینامه دارم یکم میترسم بشینم تو چکارکردی که نمیترسی؟

اوایل میترسیدم همش سرعت پایین ولی نشون نمیدادم چون میگفتم احتمال اینکه بهم ماشین نده زیاد بود طوری بود هرجا میرفتم همسرم باموتور پشتم بود همش استرس چندبارکه رفتم وراحت اومدم الان دیگه کاری نداره 

اوایل میترسیدم همش سرعت پایین ولی نشون نمیدادم چون میگفتم احتمال اینکه بهم ماشین نده زیاد بود طوری ب ...

من شوهرم میگه وردار برو،ولی استرس بهم میده همراهم نمیاد یا همش ایراد میگیره،باید با ترسم روبه رو بشم 

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
من شوهرم میگه وردار برو،ولی استرس بهم میده همراهم نمیاد یا همش ایراد میگیره،باید با ترسم روبه رو بشم ...

مم خودم تنها میبرم دیگه باید باترسمون غلبه کنیم اوایل با سلام وصلوات میفرستم هردفعه که بیشتر میرم ترس کمتر میشه امروز اصلا انگار ترس نبودبیشتر ببر بیشتر تمرین کن