2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین رتبت چند شده؟

دانشگاه ازاد یه چیز بدرد بخور برو

باور کن برات عالی میشه

نمون پشت کنکور

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

سلام 

می‌دونم الان ناراحتن و درکتون میکنم .اما یه کم با خودتون فکر کنید چه عاملی باعث شد کنکورتون رو خوب ندین؟گاها استرس سر جلسه کنکور می‌تونه باشه .یا اینکه نحوه درس خواندن اشتباه باشه ...

یکی از دوستانم  سه سال پشت کنکور بودن سال اول رتبشون ۲۰۰۰۰شد ..سال دوم با اینکه خیلی تلاش کردن۱۰۰۰۰شدن اما سال سوم فهمیدن که شیوه درس خوندنشون اشتباهه که اصلاح کردن و۹۰۰شد رتبشون الان پزشکی میخونن ...

پس شما هم قطعا میتونید🌹🌹

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓
خوشبحالت بازم داری به پرستاری آزاد فکر می‌کنی من حتی حق ندارم اینو انتخاب کنم چون می‌دونم بودجشو ندا ...

حالا تو چی ازاد میتونی بیاری؟ 💔

من بابام گف هرچی پول انتخاب رشته و شهریه میشه اشکال نداره تو فقط قبول شو برو 

نمیدونم قبول میشم یا نه💔💔

😭 یکی جواب منو بده. پارسال حدود ۴۰۰۰ شدم ولی دلم دانشگاه های تاپ کشور رو میخواست که قبول نشدم اون چیزی که میخواستم و دوباره کنکور دادم. امسال ۶۰۰۰ شدم😭 فرهنگیان و شهید رجایی نمیتونم قبول شم؟

😭 یکی جواب منو بده. پارسال حدود ۴۰۰۰ شدم ولی دلم دانشگاه های تاپ کشور رو میخواست که قبول نشدم اون چ ...

ممکنه

اقایون راحتیشون قبول تره ، مجاز که شدی؟

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
خوشبحالت بازم داری به پرستاری آزاد فکر می‌کنی من حتی حق ندارم اینو انتخاب کنم چون می‌دونم بودجشو ندا ...

ببین اگه پرستاری قبول میشی بزن، فکر پولشو نکن از وام دانشجویی استفاده کن از سال سوم هم کار کن. ارزشش رو داره. از شهریه اش نترس 

واین نیز بگذرد....