2777
2789
ببخشید من از یاس میخواستم بپرسم. زنده باشه گل دخترت. پسر من سه سال و نیمشه،هنوز پوشکه. حرف هم میز ...

خواهش میکنم عزیزم چون شرایط هامون تقریبا مثل هم هست منم جواب دادم. من از وقتی دخترم مهد رفت شروع به حرف زدن کرد

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش میکنم عزیزم چون شرایط هامون تقریبا مثل هم هست منم جواب دادم. من از وقتی دخترم مهد رفت شروع به ...

من میخوام بفرستم مهد اما مهدی که نزدیک خونمونه میگه بچه باید از پوشک گرفته باشه اونجا هم خودش کارشو انجام بده ولی پسر من نمیتونه.

حالا میخوام از اول شهریور شروع کنم.

نمیدونم دیگه کی کامل حرف میزنه خیال من راحت بشه.

من میخوام بفرستم مهد اما مهدی که نزدیک خونمونه میگه بچه باید از پوشک گرفته باشه اونجا هم خودش کارشو ...

میخاستی بگی پس بچه شیرخوار رو چه جوری نگه میدارین؟ الان مهد دخترم خدمه مهربونش خودش همه بچه ها رو تعویض میکنه، ایشالا از پوشک گرفتیش بذارش مهد خیلی توی روابط بچه ها تاثیر داره

میخاستی بگی پس بچه شیرخوار رو چه جوری نگه میدارین؟ الان مهد دخترم خدمه مهربونش خودش همه بچه ها رو تع ...

آره مهد خواهرزاده ام هم اینجوره.

دوسال و ده ماهش که بود دوساعت فقط دوساعت گذاشتمش مهد بعد سرما خورد دیگه نشد بره باورتون میشه هفته ی بعدش شروع کرد جمله گفتن!خیلی تاثیر داره واقعا.

انشالله با موفقیت از پوشک بگیرمش بعد بفرستمش.

سلام عزیزم.

ببخشید اینجا سوال میکنم.

من پسرم سه سال و نیمشه.

۴ روزه پوشکش نمیکنم.

خودم میبرمش دسشویی.

فقط دوبار خیس کرده خودشو این چند روز.

دختر شما چقدر طول کشید که خودش بگه؟

برای بیرون رفتن چیکار میکنید؟

عزیزم شما برای بیرون رفتن چیکار میکنید؟ خبر میده پسرتون؟

خیلی کم بیرون میریم گلم هوا خیلی گرمه اینجا فعلا

واسه تایم طولانی ولی بله فعلا باید پوشکش کنم چون ممکنه جایی باشه دسترسی به دسشویی نباشه فعلا تازه شروع کرده تا چند ماه طول میکشه مسلما که بخواد اینقد مسلط بشه نه تایم طولانی خودشو نگه داره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خیلی کم بیرون میریم گلم هوا خیلی گرمه اینجا فعلا واسه تایم طولانی ولی بله فعلا باید پوشکش کنم چون م ...

ممنون از توضیحت عزیزم.

ما شیرازیم میشه رفت بیرون.

تازه ۴ روزه گرفتم از پوشک.حوصله ام سر رفته😅

ولی خیلی خوشحالم دارم غول پوشک رو پشت سر میزارم😎

سلام عزیزم. ببخشید اینجا سوال میکنم. من پسرم سه سال و نیمشه. ۴ روزه پوشکش نمیکنم. خودم میبرمش دس ...

سلام عزیزم دخترم توی مهد چون دیده دخترا میرن دستشویی جیش میکنن و پوشک ندارن اینم گفته پوشکم در بیارین تا جیش داره میگه جیش میبرن دستشویی. توی خونه هم دیگه عادت کرده ولی از پی پی خودش میترسه واسه همین وقتی پی پی داره میگه مامان پی پی دارم پوشک کن. دیگه مجبورم پوشکش کنم. توی روز اگه بخابه پوشک نمیکنم خوشبختانه تا الان جیش نکرده ولی شبا پوشک میکنم. دیگه اگه برم بیرون چون ما تهران هستیم بعضی وقتا توی ترافیک سنگین گیر میکنم پوشکش میکنم

پسر منم سه سالشه خیلی بد قلقه هنوز نمیگه از شیطنت نمیگه

زمان بهش بده الان دختر من تازه داره جیش میگه سه سال و هشت ماهش هست

سلام عزیزم دخترم توی مهد چون دیده دخترا میرن دستشویی جیش میکنن و پوشک ندارن اینم گفته پوشکم در بیاری ...

ممنون از توضیحت گلم.

انشالله این مرحله هم به زودی و خوشی تمام بشه یه نفسی بکشیم.

اسی چیشد بچه ب فرزندی گرفتی اون پسر چیشد 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .