2777
2789

دوستان دخترم سه سال و هشت ماهه هست، الان تازگی در طول روز پوشک نیست و جیش رو میگه میبرم دستشویی. ولی برای ببخشید پی پی میگه پوشک کن، یکبار هم توی دستشویی پی پی کرد ترسید، این یه مشکل. مشکل دوم اینکه شبا از کی پوشک نکنم؟ الان شبا برای خواب پوشک میشه. ممنون میشم عزیزانی که سه سال به بالا از پوشک گرفتن فقط من و راهنمایی کنن

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم ۳ سالشه دو هفته ای هست پوشک نمیکنم 

ولی تو خواب هنوز پوشکه گاهی خیس میکنه گاهی خشک 

پی پی هم گاهی میگه پوشک کن ولی دلیلش ترس نیست جناب دوس داره بره رو تخت دراز بکشه کتاباشو ورق بزنه پی پی کنه😐اوایل میرفت دسشویی واسه پی پی جدیدا رفته تو این فاز 

میدونم اینم از سرش میفته زود زیاد گیر نمیدم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من زودتر گرفتم ولی خواستم بگم اوایل برای دستشویی دو میترسن طبیعیه همراهیش کن تا عادت کنه 

الان از کی شبا بدون پوشک میتونه بخابه؟

پسرم ۳ سالشه دو هفته ای هست پوشک نمیکنم  ولی تو خواب هنوز پوشکه گاهی خیس میکنه گاهی خشک  ...

دختر منم برای پی پی مثل پسر شماست هروقت به شکم میخابه داره با چیزی بازی میکنه میدونم داره پی پی میکنه، الان به نظرت از کی دیگه شبا پوشک نکنم؟

دختر منم برای پی پی مثل پسر شماست هروقت به شکم میخابه داره با چیزی بازی میکنه میدونم داره پی پی میکن ...

والا من فعلا تصمیمی ندارم چون واسه جیش شب پا نمیشه اخه 

باید یا شب تا صبح رو کلا جیش نکنه یا خودش بیدار شه که بشه پوشک نکرد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان از کی شبا بدون پوشک میتونه بخابه؟

الان ک بزرگه

اوایل پوشکش میکردم شبا خشک میموند وقتی یدمت ازپوشک گرفتن روزش گذشت و نسبتا عادت کرد. دیگه پوشک نکردم زیرشم موقع خواب پارچه ی مخصوص بنداز خیالت راحت باشه

الان ک بزرگه اوایل پوشکش میکردم شبا خشک میموند وقتی یدمت ازپوشک گرفتن روزش گذشت و نسبتا عادت کرد. د ...

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت. ایشالا از شهریور که دیگه کولر خاموش کنیم شبا هم از پوشک میگیرمش که اگه جیش کرد یخ نکنه

عزیزم پسر شما کامل صحبت میکنه؟

دخترم سه ماهه شروع کرده به حرف زدن خدارو شکر الان خیلی بهتره و جمله هم میگه

دخترم سه ماهه شروع کرده به حرف زدن خدارو شکر الان خیلی بهتره و جمله هم میگه

ببخشید من از یاس میخواستم بپرسم.

زنده باشه گل دخترت.

پسر من سه سال و نیمشه،هنوز پوشکه.

حرف هم میزنه اما کامل و خوب نه.