2777
2789

سلام عزیزان 

بچه من از یک ماهگی صورتش جوش زد و توی پوشکش مثل تار مو نازک خون دیدم ، دکتر گفت حساسیت به پروتیین گاویه من واقعا رعایت میکردن ، تا اینکه توی چهارماهگی دکتر گفت ماست و دوغ میتونم بخورم منم خوردم و بچه خوب بود ، اما کلا روزی ۷ بار پی پی میکنه همش هم بلغمی هست .

حالا آزمایش مدفوع داد w.B.C رو نوشته ۲_۴ 

دکتر گفت کلا لبنیات قطع کن فقط کشک بخور 

حالا سوالم اینه بچه های شما کی خوب شدن؟

از کجا بفهمم خوب شده یا نه رژیم گرفتن خیلی سخته دندونم داشت سیاه میشد  .

از تجربیاتتون بگید راهنماییم کنید

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

من دخترم اینجوری بود الان هفت سالشه 

از دو سه سالگی به بعد دیگه خوب خوب شد 

من از چهارماهگیش که فهمیدم دیگه تا دوسالگی که شیرش میدادم خودم لبنیات نمی خوردم قرص کلسیم میخورم پودر سنجد از عطاری می گرفتم می‌خوردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تمام لبنیات و مشتقاتش رو حذف کن هر چی بیشتر حذف نکنی دیرتر خوب میشه.حتی بیسکویت و کیک نباید بخور ...

چیکار کنم زودتر خوب بشه؟ دارو نداره؟

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من دخترم اینجوری بود الان هفت سالشه  از دو سه سالگی به بعد دیگه خوب خوب شد  من از چهارما ...

سخت نبود؟؟

چرا سیاه میشدتو سه ماه چهارماه ک نباید سیاه بشه.‌تا هشت ماه نه تخم مرغ نه لبنیات نه گوشت گاو نخوردم. ...

بعد ۸ ماه وز کجا فهمیدی خوب شده؟ علائمش چیا بود

پسر منم داره دکترش گفته بعدشش ماهگیش بخورم اگه اذیت شد تا دوسالگش نخورم

خدا بهمون کمک کنه زودی خوب بشن ، علائمش چیا بود

هرچیزی ک شیر و ماست داره حتی بیسکویت ساده همرو حذف کن.پسر من تا دوسالگی داشت بچم فقط مرغ و سیب زمینی و برنج میخورد.پروتیین لبنیات و تخم مرغ نمیدادم بهش.✨هرچی بهتر مراعات کنی زودتر  خوب میشه✨.خیلی سخته سعی کن شیرخشک رژیمی بدی شیرخودتو حذف کن بتونی چیزی بخوری.من با اینکه مراعات میکردم بازم ب شیرخودم اذیت بود.شیرمم حذف کردم از۱۱ ماهگی شیرخشک رژیمی دادم.بعد من ی دوره شربت ایمیونس دادم تقویت سیستم ایمنی بدن.سه ماه ک دادم الرژیش ب لبنی خوب شد سیستم ایمنی بدنش تقویت شد بااین شربت .شمام ی دوره بدین خیلی کمک میکنه

هرچیزی ک شیر و ماست داره حتی بیسکویت ساده همرو حذف کن.پسر من تا دوسالگی داشت بچم فقط مرغ و سیب زمینی ...

اسم شیرش چی بود؟

بعد ۸ ماه وز کجا فهمیدی خوب شده؟ علائمش چیا بود

خودم شروع کردم ی ذره ی ذره ب خوردن اما نه همه چی رو باهم. ب خودشم مثلا اگه ب غذاش ی تیکه گوشت گوساله اضافه میکردم تا سه چهااروز چیز دیگه اضافه نمیکردم ببینم عکس العملش چیه. بعدش یپیز دیگه مثلا ماست. تا سه روز چیز جدید دیگه ای اضافه نمیکردم ب غذاش

parasoo1989@
خودم شروع کردم ی ذره ی ذره ب خوردن اما نه همه چی رو باهم. ب خودشم مثلا اگه ب غذاش ی تیکه گوشت گوساله ...

الهی شکر که خوب شده برامون دعا کن

اسم شیرش چی بود؟

ببلاک آی ار دادم شیر های دگ هم نساخت بهش.من خبلی سختی کشیدم سر الرژی پسرم .همه میگفتن الرژی دروغه بهش همه چی بده عادت کنه .بچم روزی ک لبنی یا گوشت مبخورد تا صب گریه و جیغ خودشو همش میخارید بدنش دونه میزد تا یکسال خاب نداشتیم جفتمون.اما پنهانی ب بچم میدادن و تا صب عذاب میکشیدیم با بچم