2777
2789
عنوان

دکلره و پروتیین کمک کنید 🥺

2316 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من موهای سالمی داشتم که دکلره کردم و موهام داغون شد 

بعدش پارسال عید موهام و تا گوشام کوته کردم اما حالت کشسانی داشت و ادامسی.... عید امسال دوباره موهام بلنذ شد بخاطر کشسانی و خورد شدنش رفتم پروتیین تراپی اما حالا موهام دمش مثل جارو شده و بازم ادامسی هرچی میچینم دمشو بازم همون حالت کشسانی و داره و خورد خورد میشه چیکار کنم توزوخدا کمک کنید اصلا دوس ندارم کوتاع کنم بازم

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهی نداره

موهات از بین رفته و احیا نمیشه

جالبه اونی که پیشش پروتئینه کردی هم اینو بهت نگفته و با وجود اینکه میدونسته احیا نمیشه دوباره واست انجام داده

دیگه دکلره انجام نده

و تا وقتی که موهای دکلره شده تا آخرشون قیچی نشن موهات بهتر نمیشه

پروتئین تراپی بزرگترین دروغ آرایشگرها 😉

الان چیکار کنم موهام نابود شد 

قبا پروتیین فقط دمش خورد میشد الان کلش 

راهی نداره موهات از بین رفته و احیا نمیشه جالبه اونی که پیشش پروتئینه کردی هم اینو بهت نگفته و با ...

الان دکلره شده ها همش قیچی شدن نمیدوتم چرا بازم کش میاد و کات میشه 

روغن آووکادو از روغندون بگیر قشنگ بمال به همه موهات حتی بالاتر از جایی که دکلره و رنگ داره بذار ۲_۳ساعت بمونه بعد حمام کن، بعد از حمام وقتی نم داره ولی آب نداشته باشه فقط کمی‌نم، ۲قطره روغن بزن به کف دستت قشنگ بمال به نوک و ساقه موهات سشوار و اتو هم کلا تعطیل 

الان چیکار کنم موهام نابود شد  قبا پروتیین فقط دمش خورد میشد الان کلش

ببین من اینو به کمتر کسی میگم خودم تو آرایشگری و خصوصا کار رنگ و لایت دستی برکار دارم 

بهتره اصلاااا رنگ و دکلره نکنی 

بزار موهای طبیعی خودت رشد کنه و به هیچ عنوان پروتئین نکن دوباره 

فقط خودت برو چند سی سی اندازه موهای خودت پلکس بخر، (اولا پلکس) باشه بهترم هست، 

بعد موهاتو با شامپو مخصوص موی رنگ شده بشور و با قلمو اون پلکس رو بزن روی موهات و بزار 45 دقیقه بمونه(روی قسمتی که دکلره داره بزن فقط) بعد با اب سرد بشور موهاتو و بزار با باد سرد سشوار خشک کن و تا 3 روز اصلا نشور موهاتو 

بعد دیگه دکلره نکن

اگر هم خواستی بعدا دکلره کنی موهاتو بزار این دکلره هات بره و قیچی بشه بعد بکن چون کات میشه موهات

روغن آووکادو از روغندون بگیر قشنگ بمال به همه موهات حتی بالاتر از جایی که دکلره و رنگ داره بذار ۲_۳س ...

عزیزم موهام دیگه دکلره ندارعکل دکلره هاشو چیدم 

فقط مواد پروتیین تراپی داره 

ببین من اینو به کمتر کسی میگم خودم تو آرایشگری و خصوصا کار رنگ و لایت دستی برکار دارم  بهتره ا ...

گلم ممنون 

عزیزم موهام دیگه دکلره ندارعکل دکلره هاشو چیدم 

فقط مواد پروتیین تراپی داره