2777
2789
عنوان

ثنا

149 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میخوام تو ثنا ثبت نام کنم برام ابلاغیه اومده خواستم ببینم اگر ثبت نام کنم برام پرونده تشکیل میدن یا اسمم میره جزو دادگاهیا؟ لطفا راهنماییم کنید

عزیزم سامانه ثنا برای اینه که خدای نکرده ازت شکایتی شد یا خواستی کار دادگاهی داشتی پیش ببری برات ابلاغیه میاد در ضمن باید بردی خدمات قضایی این کارو برات انجام بده...برای چی میخوای؟اس ام اس برات اومده؟از شماره همراه بوده؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
عزیزم سامانه ثنا برای اینه که خدای نکرده ازت شکایتی شد یا خواستی کار دادگاهی داشتی پیش ببری برات ابل ...

ن برام کاغذ پرینت شده اومد فقط گمش کردم میخوام باز پرینتش بگیرم خواستم ببینم متنش چی بود و آدرس دادگاه کجاس..فقط میخوام بدونم برام بد نمیشه ثبت نام کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن برام کاغذ پرینت شده اومد فقط گمش کردم میخوام باز پرینتش بگیرم خواستم ببینم متنش چی بود و آدرس دادگ ...

وا برای چی؟پس من خلافکارم که ثبت نام کردم؟ 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
عزیزم یه سوال از کجا میتونم ببینم ابلاغیه برام اومده یا نه؟ 

خب بری سایت ثنا بعد وارد ابلاغیه الکترونیک بشی بعد کدملی و رمز عبورتو بزنی رمز موقت که اس ام اس میشه شماره همراهتو بزنی و ببینی ابلاغیتو

خب نمیاره.. بره من کتبی اومده ولی داخل ثنا چیزی نیس اصلا

خب دیگه برات حضوری اومد دیگه تو ثنا نیست...