2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یه سال روزی ۱۲ ساعت درس خوندم! سهمیه نبود هم میخوندم، الان امکان پشت کنکوری شدن بدون سهمیه ه ...

آفرین به پشتکار شما ،اما این و کلی گفتم ،متاسفانه بچه های ما از اول ابتدایی در گیر سهمیه‌میشن وقتی میخوان به عنوان مثال تو مدرسه شاهد درس بخونن ،و این همراه بچه ها هست حتی زمانی که شما بخواهی تخصص بگیری .امسال چهل و هفت درصد تخصص ها برای سهمیه های مختلف بوده

سهمیه ی ۵ درصدی تاثیر خاصی نداره وگرنه من نگران نبودم🤣  اگه بخوام بمونم پشت کنکور بدون سهمیه ...

عزیز تاثیر داره خوبم داره

من ۹۶ رتبه ام ۳هزار‌و خورده ای نزدیک ب ۴ هزار بود نتونستم علوم تربیتی دانشگاه تبریز قبول شم رفتم مدنی

بعد با مشاور مدرسه اوکی‌بودم‌اتاقش‌نشسته بودم چک میکردم دیدم ۴۴۵۰ رتبه اورده با سهیمه ۵ درصد علوم تربیتی روزانه دانشگاه تبریز‌قبول شده بود!!

حالا سهمیه شهیدا دیگه بیشتر

از دوستان،برادر ناتنی اش ۲ساله بوده حیاطشون نمیدونم چی خورده بود شهید شده بود بعد باباش مادر بچه رو طلاق‌داده بود با مادر این ازدواج کرده بود و بچه دار شده بودن بعد ۳۰سال‌از‌اون‌سهمیه استفاده کرد و با رتبه ی حدود۴۲۰۰ روزانه روانشناسی دانشگاه تبریز‌قبول شد

لعنت بهشون

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
یعنی رتبه در منطقه۲شد۹هزار بعد بااعمال سهمیه شد۲۶۰۰؟

نه این با اون فرق داره! بین کسایی که این سهمیه داشتن این رتبه م شده! کاری به پایین اوردن رتبه ی منطقه نداره

سلام عزیزم

بنظر من بهتره با کسی که تو این کار تخصص داره مشورت کنی. این انتخاب رشته خیلی میتونه تو زندگیت تاثیر بزاره و تا اخر عمر اثرات این انتخابتو میبینی..

من خانم مهدیان رو بهت معرفی میکنم که هم خودم هم دوستام باهاش مشاوره داشتیم و خیلی راضی بودیم.مشاوره تحصیلی و متخصص تو انتخاب رشته هستن. تو اصفهان دفتر مشاوره دارن ولی تلفنی هم میتونن بهت کمک کنن. تلفنشون اینه 09910224428 .امیدوارم موفق باشی