2777
2789
عنوان

چرا رب خانگی به غذا غلظت نمیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 35 پست

رب خانگی‌باید سفید باشه غلیظ

بعدم رنگ غذا به رب اضاف میکنن خوب میشه

و بهتره هس طبیعی

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
ربش آبکی یه؟

ابکی نیست ولی موقع پخت غذا نه رنگ داره نه لعاب 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رب خونگی خریدم خوبه رنگش ولی خیلی ترش و شوره😅

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شاید کارخونه رنگ میزنن بهش

شک نکن

رب کارخونه ناسالمه اصلا

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
من رب خونگی خریدم خوبه رنگش ولی خیلی ترش و شوره😅

نمک و ابلیمو نزن دیگه 😄

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
ابکی نیست ولی موقع پخت غذا نه رنگ داره نه لعاب 

خب طبیعیه

اینو نمیشه با اون مقایسه کرد

حرفی نمی زنم ک خبر ندارم 

فقط میتونم بگم طبیعی بهتره سلامت تره....

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
نمک و ابلیمو نزن دیگه 😄

دقیقا غذاهام شور میشد

ربو تست کردم دیدم یا علی چقدر شوره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
یعنی حاضری کاروخونه ای رو به طبیعی ترجیح بدی؟

اره .متاسفانه 

برا لعاب دار شدن خورشت و آبگوشت از سویق ها استفاده کنید یه قاشق آخرکار در خورشت بریزید.خیلی غلظت مید ...

عزیزم مثلا چه سویقی؟؟ از کجا بخریم؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
اره .متاسفانه 

به جنبه ی سلامتش هم فکر کن

رب خونگی خیلی سالمتره

فوقش مثلا دوتا قاشق رب خانگی را با یه قاشق رب مغازه مخلوط کن

برا لعاب دار شدن خورشت و آبگوشت از سویق ها استفاده کنید یه قاشق آخرکار در خورشت بریزید.خیلی غلظت مید ...

ما یه ادویه ایی داریم به اسم اچار کارش غلظت کردن غذاس من میربزم ولی با رب خونگی با زهم غذا ابکیه

عزیزم مثلا چه سویقی؟؟ از کجا بخریم؟ 

از عطاریا.بسته کرده دارن.من خودم از سویق جو یا گندم استفاده میکنم.خیلی خوشمزه میشه.دوست داشتی هم یه چندتا قل بخوره بعد خاموشش که میکنی غلظت داره