2777
2789
عنوان

بیمه نیرو های مسلح

658 بازدید | 30 پست

سلااام پسرم پاهاش مشکل داره باید ببرمش کاردرمانی جسمی ،بعد اون مرکزی که هست طرف قرارداد با نیروهای مسلح هستش یعنی رایگانه برا اونا 

نیم ساعتش ۱۷۰ تومن که باید حداقل تا ۲ سال ببرمش 

و تا ۳ ماه میشه با  بیمه نیرو های مسلح برد 

به دو تا از دوستام گفتم نه هزینه داره براتون نه از حقوق کسر میکنن رایگان از بس دروغ شاخدار گفتن کم مونده بود بگن اصلا نیرو های مسلح نیست شغل همسرمون 

فقط یه کد ملی میدادن که تو سیستم ثبت بشه همین 

الان سوالت چیه ؟ ماهم نیرو های مسلح ایم

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این کلا طرح رایگان برا بیمه شدگان نیرو های مسلح هستش

اصلا هیچ طرح رایگانی ندارن نیروهای مسلح داییم کارمند ارتشه حتی خودش یا برادرزنش که پاسداره هیچ چیز رایگان ندارن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بیمارستان چمران قبلا فیزیوتراپی میرفتم خیلی مناسب بود قیمتش،کاردرمانی هم برا اقایون داشت

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
دیگه با کد ملی بیمه ها مشخص میشه  حتما رفتین جای که قرارداد نداره  اگ هم پول بگیرن فاکتو ...

بیمه ما تامین اجتماعی هستش بیمه دوستم اینا نیروهای مسلح بهش گفتم میتونی کد ملیتو بدی ثبت کنن از طرح رایگان شما استفاده کنم نداد 

اصلا هیچ طرح رایگانی ندارن نیروهای مسلح داییم کارمند ارتشه حتی خودش یا برادرزنش که پاسداره هیچ چیز ر ...

عزیزم این مرکزی که میبرم طرف قرارداد با نیرو های مسلح هستش و کاردرمانی رایگان هستش 

عزیزم‌خب شما میخاستی از بیمه یه نفر دیگه استفاده کنی پدر منم جانبازه بیمشون رایگانه ولی میدونی اگه یه موقع متوجه بشن برا کسی غیرازخودش استفاده شده هم جریمه میکنن هم تا یکسال بیمه رو قطع میکنن 

عزیزم‌خب شما میخاستی از بیمه یه نفر دیگه استفاده کنی پدر منم جانبازه بیمشون رایگانه ولی میدونی اگه ی ...

بله ولی واقعا مجبور شدم و خیلیا اون مرکز از این طرح استفاده میکنن و اگه متوجه میشدن که اصلا درخواست نمیکردم 

به هر حال اشتباه من بود من اصلا نباید میگفتم