2777
2789
عنوان

تاخیر پریود و ترشح سفید غلیظ

799 بازدید | 10 پست

سلام، یه هفته از موعدم گذشته، از سه روز بعد از اقدامم تا الان خیلی علائم داشتم.. 

امروز صبح بی بی بعد از دو ساعت هاله کمرنگ انداخت.. 

دو سه روز هم میشه که ترشحات سفید غلیظ بدون بو و خارش دارم.. 

امکان بارداری هست؟ 

بالاخره در تاریخ 1403/4/2 بی بی چک منم مثبت شد🤰🏻 برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی؟   💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بده منم داشتم سر بارداری قبلیم درد نداشتی داخل رحمت من درد دارم

اره درد دارم ولی خفیف، درد تخمدان چپ هم دارم

متاسفانه عکس ندارم، شوهرم شیطنت کرده با خودکار خط کشیده روش که پررنگ بشه😅

بالاخره در تاریخ 1403/4/2 بی بی چک منم مثبت شد🤰🏻 برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی؟   💖
بی بی چک بعددوساعت دیگ درست نیست

میدونم ولی بی بی های قبلیم اصلا هاله نمینداخت میگم اگه مشکوکه بازم بی بی بخرم بزنم

میخواستم ببین شما به همین خانومی که تو شاهچراغ بودن زنگ زدین؟گفتین میرین پیششون رفتین ؟چطور بود ؟

من جمعه ی دوهفته پیش زنگ زدم گفت میخوام برم مسافرت تا جمعه بعدی نیستم، هروقت برگشتم زنگ میزنم بهت، دیگه تا الان زنگ نزد منم پیگیر نشدم چون شوهرم سرش شلوغه وقت نکردیم بریم، حالا میخوام اگه بشه این جمعه برم