2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33421 بازدید | 269 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شغل خوبی ندارم منشی هستم

اعتماد بنفست کجا رفته همچین نوشتی شغل خوبی نداری فکرکردم ساقی یا موادفروش چیزی هستین 😒 

سوره احزاب رو پوست آهو نوشته شده باشه سفارش بده برات بیارن یا خودت برو مشهد از اطراف حرم امام رضا بخر 

میگن خوبه 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
خواستگتریهات بهم هم میخوره؟؟  

من دیگه قصد ازدواج ندارم قبلا بچه بودم 

ولی نمی دونم چرا خواستگار پیدا میشه ولی دیگه نمیان دیگه اقدام نمی کنن فالگیر میگفت حسود و فضول داری مگه میشه؟

اینم بگم اکثرشون چه خود پسر و خانوادش من رو دیدن و خانوادمو میشناسن این نیست بگی منو ندیده باشه 

قرار نبود اینجوری بشه....

گلم هیچ کس با سوره ازدواج نکرده  بیخیال این مزخرفات  تو اجتماع باشی  کارت حله  ...

الان منظورت از مزخرفات چیه ؟ بعضیا اعتقاد دارن و جوابم گرفتن 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ب من انقد گفتن همزاد داری باورم شده ی خانومی گف 45روز بقره بخون  نمیدونم چی بشه، چن سالته؟&nb ...

ببین ۴۱ روز صوت بقره تو خونتون پخش بشه اما دقیق ۴۱ روز . خیلی ها گفتن تاثیر داره هر طلسم و بستگی باشه رو باطل می‌کنه