2777
2789

دوست صمیمی من استاد آیلتس هستن و حدود ۲۰سال سابقه تدریس زبان دارن. بخاطر شرایط اقتصادی و ورشکستگی همسرش مجبورشدن خونشونو تو چیذر بفروشن و ساکن یکی از شهرستانهای اطراف تهرلن بشن. دوستم اونجا تو بهترین اموزشگاهش شروع به کار کرد و با دانش و روش تدریس عالی واقعا باعث پیشرفت شاگرداش شد ولی نمراتی که بهشون داده بود واقعی بود. ترم بعد مدرس دیگه ای کل کلاس با همون شاگردا فارسی حرف زده بود سطح سواد پایینی داشت ولی نمره های بالای ۹۰ بهشون داده بود. اون شاگردا یک ترم عقب افتاده بودن ولی به تنبلی و نمره بیزحمت عادت کرده بودن. حالا مدیر آموزشگاه همون کلعس را دوباره به دوستم داده که عقب افتادگیشون جبران بشه و مدرس ۻعیف را هم اخراج کرده ولی شاگردا و مادراشون دوباره میخوان اون معلم برگرده. 

دوستم از این همه بیخردی مردم ناراحته. مدیر اموزشگاه تنها کسیه که میفهمه ولی شاگردا باوجودی که دوستم باعث پیشرفتشون شده اکثرا ناسپاسی میکنن. دوستم میخواد کارشو رها کنه. دیدن ناامیدی یه استاد زبان با تجربه ناراحت کنندس . خصوصا که وقتی ساکن تهران بود برای شرکت تو کلاساش شاگرداش با هم رقابت میکردن و با یه سرچ تو انترنت میشه فهمید چقدر کاربلده و کلاساش باارزشه.لطفا راهنماییم کنید چطور حالشو بهتر کنم 

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد

منم مدرس زبانم  تجربه من میگه کار خودت رو بکن شاگرد همیشه گربه صفت هست نه به تعریف هاشون توجه کن نه به اعتراض هاشون همه چی رو بعد کلاس که رفتی بیرون فراموش کن تمام 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه صفت توصیف جالبی بود. ممنون

خواهش میکنم 😆😆😆

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من