2777
2789
عنوان

هفته ی قبل جدا شدم

8432 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها

من پیام هام مشکل داره و باز نمیشه درست، دیدم توی تاپیک هام ازم پرسیده بودین و لطف داشتین پیگیر احوالم بودین، امیدوارم اینجا رو ببینید

طلاق یعنی ؟چرا اخییییییییی عزیزم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و اصلان آخر هفته ی قبل از هم جدا شدیم، تا لحظه ی آخر فک می کردم کاری می کنه که برگردیم ولی هیچ کاری نکرد، بعد از طلاق فقط اومد یه سری مدارکش رو ببره گفت که مبارکت باشه،

بهش گفتم چرا حرف الکی می زنی؟ مبارک؟

گفت الان دیگه چیزی جلوتو نگرفته برای رسیدن به کسی که عاشقشی.

گفتم اگر اینجوره تو هم همین طور.مبارکت باشه

گفت من از قبل هم مانعی نداشتم .

گفتم به خاطر اینه که شرفت رو گذاشته بودی کنار وگرنه برای منم مانعی نبود.

گفت ااا چه جالب بالاخره قبول کردی عاشقشی فقط عذاب وجدان نمیذاشته بهش نزدیک بشی.

گفتم منظورت چیه از این حرفا الان؟

گفت می خوام بدونی که می دونم دلیل همه ی این اتفاق ها این بود که تو عاشق کس دیگه ای بودی.

گفتم من از علاقه چیزی برات تو زندگی کم گذاشته بودم؟ تو که همه چیز رو قبل از دونستن این موضوع بهم ریخته بودی از طرف خودت.

گفت این موضوع که میگی ، اینه که زن من عاشق نزدیک ترین آدم زندگیمون بود.

گفتم اگر خیلی اصرار داری بشنوی زن تو معشوقه ی نزدیک ترین آدم زندگیمون بود.

خنده عصبی کرد گفت اینجا هم که همه چیز تمام شده حاضر نیستی مسولیت چیزی رو قبول کنی؟ تو معشوقه بودی ولی عاشق نبودی ، نه؟

گفتم من وقتی با تو زندگی می کردم سعی می کردم یادم نیاد که عاشق کسی هستم، راضی میشی، یا می خوای ادامه بدی؟ می خوای منو عصبانی کنی که حرفی که اذیتم می کنه و واقعیت کاملی هم نداره رو بگم،نمیگم، خداحافظ پسرخاله

من و اصلان آخر هفته ی قبل از هم جدا شدیم، تا لحظه ی آخر فک می کردم کاری می کنه که برگردیم ولی هیچ کا ...

و منی که نفهمیدم چی شد. هر دوتون به هم خیانت کردین؟

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

پسر خالت بود چرا اینجوری گفته بهت

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
من و اصلان آخر هفته ی قبل از هم جدا شدیم، تا لحظه ی آخر فک می کردم کاری می کنه که برگردیم ولی هیچ کا ...

از این گفته ها متوجه شدم شما عاشق کسی دیگه بودی

و همسرت فهمیده

و این خیلی براش سنگین بوده چطور تونستی دختر 🥺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته