2777
2789
والا من دیدم تو قم تو مشهد  مارو مجبور به سر کردن چادر میکنن تو حرم ولی عربا راحت با عبا حتی چ ...

خودشون چادری ان من هرسال دارم میرم لباس بسیار بلند میپوشن با چادرهای عربی این پوششیه که من هرساله اربعین ازشون میبینم 

خانم ها لطفا برای اربعین چادر سر کنید.  شما که عبا میپوشید به چه گشادی و بلندی،  خب چادر ...

امثال تو ادمو از همه چی زده میکنن حرف زدنم بلد نیستین هرچی از دهنتون در میاد میگین 

💚حیوانم ارزوست 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این عکس عبای منه داخل  اربعین داخل آینه هتل https://s6.uupload.ir/files/img_20220918_21251 ...

وا این ک عبا بهش نمیگن این مانتوهه 

عبا این چادر استین داراس ک گشاده

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
امثال تو ادمو از همه چی زده میکنن حرف زدنم بلد نیستین هرچی از دهنتون در میاد میگین 

چقدر ادبیات فاخری دارید.😊  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ینی منو با مانتو راه نمیدن من نه عبا دارم نه چادر :/

چرا راه ندن اما بهتره به حرمت اباعبدالله و اهل بیتش پوشیده بری،جوری که اندامت معلوم نباشه،به همین خاطر میگن عبا یا چادر،چادر ارثیه حضرت زهراست و دل امام‌حسین رو شاد میکنی

خانم ها لطفا برای اربعین چادر سر کنید.  شما که عبا میپوشید به چه گشادی و بلندی،  خب چادر ...

چرا این حرفو میزنی باور کن خود ائمه این طور درمورد آدما فکر نمیکنن با عبا وجه ایران خراب میشه؟؟؟ کی گفته حجاب فقط چادر پوشیدنه ؟؟ یه حکایتی خیلی وقت پیش شنیدم درمورد یکی از عاشقان اهل بیت ع موقع درست کردن ضریح امام رضا ع یه دعایی گذاشت لای در که آدمای گناهکار وارد حرم نشن بعدش خواب امام رضا ع رو میبینه که ازین موضوع ناراحته و بهش میفهمونه که اون دعا رو در بیاره داستان دقیقش تو اینترنت هست دربیار

🤍
خودشون چادری ان من هرسال دارم میرم لباس بسیار بلند میپوشن با چادرهای عربی این پوششیه که من هرساله ار ...

آهان:)

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

چرا این حرفو میزنی باور کن خود ائمه این طور درمورد آدما فکر نمیکنن با عبا وجه ایران خراب میشه؟؟؟ کی ...

شیخ بهایی بودن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨