2777
2789
عنوان

🌹اولین جمعه #ماه_صفر

605 بازدید | 44 پست

پيغمبر قسم ياد کرد اگر ميان پيروان ما طالب حاجتی باشد، خدا به واسطه خواندن حديث کساء در اولين جمعه ماه صفر؛ بر آورده می كند؛ به کسانی که دوستشون داريد ارسال کنيد

التماس دعا 🙏🌸

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده 

لطفا اگر زحمتی نیست برای عموی تازه از دست رفته ام فاتحه ای بخونید ممنونم🖤🙏😔

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

خدا خیرت بده گلم 

برا منم دعا کنید خستم از شم انتظاری

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ممنونم عزیزم خدا خیرت بده  لطفا اگر زحمتی نیست برای عموی تازه از دست رفته ام فاتحه ای بخونید م ...

خوندم عزیزم روحشون شاد

لطفا واسه حل شدن مشکل خونرسانی نی نی ام دعا کنید بچم سالمو سلامت دنیا بیاد

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
خدا خیرت بده گلم  برا منم دعا کنید خستم از شم انتظاری

عزیزم من همیشه سرنماز برای اینکه دامن منتظرا سبز بشه دعا میکنم شما هم اسمتونو بگید دعا کنم ولی ب شرطی ک ب حاجتت رسیدی تگم کنی انشاالله

لطفا واسه حل شدن مشکل خونرسانی نی نی ام دعا کنید بچم سالمو سلامت دنیا بیاد

انشالله  تن فرزندت همیشه سالم باشه 

خوندم عزیزم روحشون شاد

خیلی ممنونم عزیزم 🙏🖤

خدا عزیزانت رو برات نگه داره

التماس دعا دارم برای آرامشم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
انشالله  تن فرزندت همیشه سالم باشه

ممنون انشالله حاجت روا بشی 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
عزیزم من همیشه سرنماز برای اینکه دامن منتظرا سبز بشه دعا میکنم شما هم اسمتونو بگید دعا کنم ولی ب شرط ...

فدات شم عزیزم اسمم عاطفه اس

انشالله هرچی از خدا میخوای بت بده

باشه چشم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..