2777
2789

ازمایش ناشتا دادم گفت ۱۰۷ خیلی میترسم از دیشب خوب نخابیدم  دکتر گفت رژیم غذاییتو رعایت کن اینم بگم قبلش استرس شدید داشتم  بعد ازمایش دادم شما چیکار کردبن خوب شدین چه چیزایی خوردین ؟ 

زیاد بالا نیستی به نظرم باید دوباره آزامایش میدادی بعد رژیمو شروع کن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسر و قند و شکر رو از برنامه غذاییت حذف کن مصرف کربوهیدرات رو به حداقل برسون میوه و سبزیجات زیاد بخور و همچنین آب. نوشابه و دلستر و بستنی و خوراکیهای شیرین و آبمیوه اصلا نخور. قند من ناشتا ۱۲۵بود اون موقع مجرد بودم آنقدر رعایت کردم الان ۷۰شده

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
باید حدود ۱۵ ساعت ناشتا باشی. رعایت کردی. من تو بارداری با رعایت کردن درست شد

نه من ۸ ساعت ناشتا بودم قبلشم قلبم درد میکرد تو بیمازستان بودم استرس گرفتم بعد همونجا ازمایشم دادم البته پارسالم یه ذره بالا بود ازمایش دادم 

اگه رژیم غذاییتو اوکی کنی

و ورزش کنی اوکی میشه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

قندت سر مرز.. رعایت کن به دیابت دچار نشی.. سعی که برنج و ماکارونی ورو کمتر کنی... شرینی جات رو کلا حذف کن.. در هفته یکبار بامیه سبز بپز آبشو بخور فوق العاده قندت میاد پایین فقط یکبار اینکارو کن... رعایت غذایی مهن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
قندت سر مرز.. رعایت کن به دیابت دچار نشی.. سعی که برنج و ماکارونی ورو کمتر کنی... شرینی جات رو کلا ح ...

باشه عزیزم ممنون من همین استرس برام سمه که خدانکنه یه چی دکتر بگه استرس منو اذیت میکنه 

باشه عزیزم ممنون من همین استرس برام سمه که خدانکنه یه چی دکتر بگه استرس منو اذیت میکنه 

استرس خودش عامل کلی بیماری.. از خودت دورش کن.. هروقت استرس داشتی چند بار نفس عمیق بکش خوب میشی🌹

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

شام زود بخور 

از مصرف زیاد قندای ساده خودداری کن 

تحرک کن

استرس نداشته باش 

آب زیاد بخور 

سبزی و میوه های فیبر دار بخور همراه غذا 

دمنوش استفاده کن 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨