2777
2789

بتازگی کدوم آهنگ انقد خوب بوده حس خوب و انرژی خاصی ازش گرفتین 

خودم آهنگ جدید رضا پیشرو نیروانا که ترکوند (خیلی خوبه) وآهنگ pink+white

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن روزه قفلی زدم رو این 🥴

https://media-vip.my-pishvaz.com/musicdel/tag/music/1402/05/15/Reza Tito - Bavar Nakon (320).mp3?st=6N0_o3xkFuZeDWKPx1YP_g&e=1692298506

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
چن روزه قفلی زدم رو این 🥴 https://media-vip.my-pishvaz.com/musicdel/tag/music/1402/05/15/Reza Tit ...

به من حس و انرژی خاصی نمیده ولی باحاله

به من حس و انرژی خاصی نمیده ولی باحاله

انرژی خاصی نمیده فقط قفلی زدم روش 😂😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
اهنگ بیم از یاس  وقتی گوشش میدم انگار زندم

این چ سمی بود گفتم😂😂یعنی واقعا حس زنده بودن دارم ن فقط نفس کشیدن 

بقول کهنه رئیس از دشمان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟
و Bundle of joy این هم بی کلامه و مال انیمیشن درون بیرونه. اینقدر قشنگه اینقدر قشنگه که توش غرق میشی ...

وای الان که گفتی رفتم گوش دادم و کل خاطراتی که با این فیلم داشتم برام زنده شد