2777
2789

بابام ی ادمی بود همه فک میکردن خداس ولی زندگی رو برای ما سیاه کرده بود تا اینکه گذشت یروز خالم با گریه زنگ زد ب مامانم ک بیا کارت دارم مامانم رفت فهمید بابام رفته جلوی در خونه دختر خالم ک همسن دخترشه و شوهرش مرده ی بچه چهار ساله داره گفته من عاشقتم هشت ماهه ب تو فک میکنم بخاطر تو ی عالمه وزن کم کردم،دنیا رو سرمون خراب شد ازش نفرت دارم بعد مامانم رفت خونه و قفل در و عوض کرد و تهدیدش کرد بیاد سمت خونه ب همه میگه هرچند خانواده مامانم و عموم متوجه قضیه شدن و همه حالشون ازش بهم میخوره،جالبش پیام هاشه ک ی مریض روانیه میگه من خواستم برم فرشته رو ببینم من با عالم بالا در ارتباطم من رفتم یهو فرشته محو شد اصلا ی چیزایی من خواب امام هارو دیدم،از ترسش رفته خونه مامانش و دیگه ندیدیمش ولی همش میگه مگه چی کردم مامانم و زنگ میزنه فوش میده تهدید میکنه،امروز مامانم زنگ زد فهمیدم رفته پیش بابام و باخاله هام همه جنگ کرده ک اره مگه چیکرده همه شوهراتون ی عیبی دارن اصلا هنگ کردم بعد هم میخواد انگار ببخشدش و گفتم همه مسخرت میکنن اون مریض روانیه گفته من اصلا تورو نمیخواستم اینکارو کردم،حالا قبلش هم کلا دعوا داشتن و مامانم از بابام همیشه نالان بود،گفت بخوام کاری کنم ب شما و خانوادم ربطی نداره وقتی میبینم فقط شوهرم برام میمونع😳گفتم تازه عاشقش شدی شده شوهرت ما اصلا ی لحظه هم تنهاش نذاشتیم من و خواهرم حالا میگه اون پشیمونه درصورتی ک برگرده عوضی تر از قبله مطمعنم،حالا من ب کنار خونم جداس ازدواج خواهر کوچیکم داره دیوونه میشه ک مامانم ببخشدش و بیاد دوباره

اولشو که خوندم

آخرشو حدس زدم

زن و شوهرن هزار جور نیار عاطفی و جنسی و مالی دارن بهم

بلاخره برمیگردن به هم

اما مامانت چندوقت دیگه دوباره پشیمون میشم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولشو که خوندم آخرشو حدس زدم زن و شوهرن هزار جور نیار عاطفی و جنسی و مالی دارن بهم بلاخره برمیگرد ...

اره پشیمون میشه و دوباره میاد ب من میکه این کارو کرد اون کارو کرد و دعواهای وحشتناک تر،واقعا من چیکنم

عزیز من دخالت نکن هیچ وقت مامانت خودش بهتر میدونه چی براش خوبه ول کن ممکنه به حرف شما کاری کنه بعدا ...

اخه بابام خیلی عوضیه یعنی میخواد همرو بد کنه بره بااون دوباره

اره پشیمون میشه و دوباره میاد ب من میکه این کارو کرد اون کارو کرد و دعواهای وحشتناک تر،واقعا من چیکن ...

کاری که من کردم

بگو به من چه!

خوشی و لحظات قشنگشون دوتاییه 

دعوا و یارکشی و جلب توجه و ترحم خریدنشون واسه بچه های بدبختشونه

خودش تصمیم گرفته شوهرش برگرده خودشم پای عواقب انتخابش بمونه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️