2777
2789

عزیزم انقدر گشتم همشون سرکاری بودن

اگر روزه و نماز قضا نداری نائب شو هم ثواب داره هم پولش حلاله 

من نماز های دیگران که امواتشون قضا داشتن و میخونم و روزه هاشون میگیرم یا چله و ختم برمیدارم

لبم لبریز از جام حسین است عروج نام من بام حسین است اگر جراح قلبم را شکافد به روی لوح دل نام حسین است🖤یا حسین🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز ی کار بهم معرفی شد انگار درآمد خوبی داره،آنلاین نیس ولی تو خونس 

کجایی هستی عزیزم؟؟

لبم لبریز از جام حسین است عروج نام من بام حسین است اگر جراح قلبم را شکافد به روی لوح دل نام حسین است🖤یا حسین🖤
چطوری عزیزم ؟

عزیز دلم اول باید حمد و سوره ات درست باشه مطمعن باشی نماز و روزه قضا نداری 

بعد ببینی کی برای امواتش نائب میخواد بگیری یا کسی چله میخواد یا ختم صلوات و اینا 

چیه

پرورش حلزون.دوستم ۴ ماه پیش گرفته ۵ تومن داده ۳۰ تا حلزون و با باکس مخصوص گرفته با پک اموزشی،میگ روزی ۳ بار باید آب بپاشی بهشون ی برگ کاهو بدی و هفته ای یبار بشوریشون .۴۵ روز یبار تخم میزارن این تخما بعد حدود ۴ تا ۵ ماه قابل فروش میش،،،،الان بعد ۴ ماه ۲۵ میلیون فروخته تخمایی ک اول گذاشتن ماه دگ هم حدود ۱۰ میلیون حلزوناش ب سن فروش میرسن،کلا بعد ۵ ماه اینا ب سن فروش برسن ماهانه بین ۵ تا ۱۰ تومن درآمد داره.خود جایی ک ازش حلزونارو میخری هم ازت می‌خرن بچه حلزونارو .تو اتاقش هم نگه میداره