2777
2789
عنوان

گوش دراز 🫤🤧🤣

314 بازدید | 21 پست

با آدم گوش دراز ک از همه لحاظ اوکیه ب چشم خاستگاری اما گوشش درازه  چیکار کنیم 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر دخترم و گوشم لای موهام قایم میشه وگرنه باید چیکار میکردمو خدا میدونه😂😭

🤣

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

چرا فک کردم میخواد یکی از اون داستانای ترسناکی که تو بچگی برامون تعریف میکردنو بگه؟

خداروشکر دخترم و گوشم لای موهام قایم میشه وگرنه باید چیکار میکردمو خدا میدونه😂😭

عزیز دلم به حق خداوند رنگین کمان سال دیگه قبول شدنتو جشن میگیری🎈❤️بهم قول بده سال دیگه قبول شدنتو بهم بگی اولین نفر به من🎈❤️

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
حالا اگه اونقد دراز نیس بیخیال شو 

خیلی تو چشمه  صورتش فقط سیبیل داره بعدشم  این گوشش قشنگ مشخصه

عزیز دلم به حق خداوند رنگین کمان سال دیگه قبول شدنتو جشن میگیری🎈❤️بهم قول بده سال دیگه قبول شدنتو ب ...

مرسی که اینقدر مهربونی😍🥺 باورت میشه گریه کردم با کامنتت؟ چون تو اولین نفری هستی که اینو بهم گفتی حتی مامانم مسخرم کرد گفت تو هیچی نمیشی🥲مرسی که اینقدر خوبی۱💕 اگه قبول شدم قطعاااا این کار رو میکنم🥺🥲🤧💕

مرسی که اینقدر مهربونی😍🥺 باورت میشه گریه کردم با کامنتت؟ چون تو اولین نفری هستی که اینو بهم گفتی ح ...

اینو بدون که هیچکس از تو بهتر نیست و تو بهترینی برای خودت و اینو قبول کن که تو میتونی به حرف بقیه گوش نکن که میگن تو هیچی نمیشی وقتی گفتن با خودت بگو حالا نشونتون میدم 💞 عزیزم گریه نداره خوشحال باش که ایندفعه میزنی تو دهن اونایی که انرژی منفی بهت دادن🎈💞یادت نره ها اگه نداره خانوم دکتر

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
اینو بدون که هیچکس از تو بهتر نیست و تو بهترینی برای خودت و اینو قبول کن که تو میتونی به حرف بقیه گو ...

مرسی ازت😍🥺💕اصن زبونم قاصره از این حجم خوب بودن و ماه بودن😍🍓ممنونم از حال خوبی که بهم منتقل کردی انشالله صدبرابر حس خوبی که میدی به خودت برگرده 😍💕واقعا به یه همچین فرشته ای نیاز داشتم تا این حرفارو بهم بگه