2777
2789

همه تاپیک هاشده حس ششم شماکه همه چیزو ممنوع کردید اینم بکنید دیگه این چه وضعشه؟

امضاندارم انگشت میزنم☝️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن تا زمانی که سرگرمی باشه مشکل نداره اگر دیدید دارن هدایت میکنن به خصوصی و غیره گزارش بزنید.ما جر خوردیم ولی حرفشون همینه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چرا از یکطرف نگا نمیکنی بعضیا دیگه اصن امید ندارن ک آمدن سایتو سراغ حس ششم قبول دارم آزار دهندست ولی بعضیا خوشحالیشون با همین چیزای ب قول شما چرته🙂

در من خری به گل نشسته=/!🫏
گفتن تا زمانی که سرگرمی باشه مشکل نداره اگر دیدید دارن هدایت میکنن به خصوصی و غیره گزارش بزنید.ما جر ...

سرگرمیش کجاشه؟؟یه عده ادم ساده لوح وزودباورکه مشکلات از سرو روشون میباره میان میگن حس ششم بیاد ایناهم که ازسرکارگذاشتن ملت کیف میکنن میاد یه مشت خزعبل میبافن بهم

امضاندارم انگشت میزنم☝️
چرا از یکطرف نگا نمیکنی بعضیا دیگه اصن امید ندارن ک آمدن سایتو سراغ حس ششم قبول دارم آزار دهندست ولی ...

توجیه نکنید.این‌حرف رو همتون تکرار میکنیدتنها امید ادم باید به دروغ بچه ابتدایی های سایت باشه؟مگه خدا نیست. به دروغا دل خوش کنن بعدش به نظرت بهتر میشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چرا از یکطرف نگا نمیکنی بعضیا دیگه اصن امید ندارن ک آمدن سایتو سراغ حس ششم قبول دارم آزار دهندست ولی ...

خب عزیزم این چه امیده بی خودیه معلومه که چرته

مثل این میمونه که من فقیرم کلا ۵۰تومن پول دارم یکی میاد میگه ۵۰تومنتو بده من فردابهت ۱۰میلیون میدم من قبول کنم بگم یه امیده دیگه شایدم داد😑😑

امضاندارم انگشت میزنم☝️
سرگرمیش کجاشه؟؟یه عده ادم ساده لوح وزودباورکه مشکلات از سرو روشون میباره میان میگن حس ششم بیاد ایناه ...

منم همینو میگم ولی چون دارن تو خصوصی کاسبی میکنن یه عده میان فحش کشت میکنن و میگن سرگرمیه