2777
2789

سلام ۲۵ساله ازدواج کردم تا الان به عنوان قهر ازخونه درنیومدم بیرون نامزد بودیم همسرم گفت ازقهر کردن وازخونه رفتن زن بدم میاد اگه روزی به عنوان قهر رفتی بیرون دیگه برنگرد یه اخلاقی هم داره شدید ترین بحثاروهم داشته باشیم بره بیرون بیاد خونه یادش میره دیگه حرفشم نمیزنه منم اگه خیلی عصبانی باشم یه دوری میزنم هوای کلم عوض میشه دوباره میام خونه تاالان یادم نمیاد یه روز کامل باهم قهر کرده باشیم 

حالاکه اومدی خونه ی مامانت اگه اومددنبالت شرط بزاربره چکاپ وببینه علت خواب زیادش چیه شاید تیروئیدش کم کاره که انقدمیخوابه ولی کاش قبل ازاینکه احازه بدی دیگرون نشکل روبفهمن اول خودت باهاش صحبت میکردی قانعش میکردی بره چکاپ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ۲۵ساله ازدواج کردم تا الان به عنوان قهر ازخونه درنیومدم بیرون نامزد بودیم همسرم گفت ازقهر کردن ...

موفق باشی عزیزم آدما شرایطشون باهم متفاوته هیچکس دنبال ناراحتی الکی نمی‌گرده من اگه مشکل نداشته باشم قهر نمیکنم بیام چه قدر حرف زدم باهاش مادرش خواهرش حرف زدن درست نشده چیکارش کنم ؟؟ مطمعنا هیچکس بیشتر از من دلش برای زندگیم  نمیسوزه

حالاکه اومدی خونه ی مامانت اگه اومددنبالت شرط بزاربره چکاپ وببینه علت خواب زیادش چیه شاید تیروئیدش ک ...

عزیزم خیلی تلاش کردم صحبت کردم خواهش کردم دکتر بریم مادرش صحبت کرد وقتی درست نمیشه چه کنم من

عزیزم خیلی تلاش کردم صحبت کردم خواهش کردم دکتر بریم مادرش صحبت کرد وقتی درست نمیشه چه کنم من

ای بابا 

اصلادکترنرفته؟براسرماخوردگی یاهرمشکل دیگه ای همون موقع بگوبراش دکتربنویسه

ای بابا  اصلادکترنرفته؟براسرماخوردگی یاهرمشکل دیگه ای همون موقع بگوبراش دکتربنویسه

وقتی نمیره آزمایش بده میگه وقت ندارم حجامت نمیره ورزش نمیکنه من چیکارکنم بخدا دلم‌برای بچم میسوزه

موفق باشی عزیزم آدما شرایطشون باهم متفاوته هیچکس دنبال ناراحتی الکی نمی‌گرده من اگه مشکل نداشته باشم ...

دخترم سوتفاهم نشه برات قصدم اظهار نظروقضاوت درمورد کارت نبود کلا تو نی نی سایت سعی میکنم کسیو قضاوت نکنم چون هیچ شناختی ازطرفم وشرایطش ندارم.کلی درمورد خودم گفتم.عزیزم ان شالله همسرت ناراحتیتو درک کنه وبخاطر شما وبچت به خودش بیادو لحظه هاتونو تلخ نکنه واقعا حیفه