2777
2789
عنوان

براتون ایه الکرسی و حمد میخونم

64 بازدید | 10 پست

مهربونا قبلا مشکلی داشتم‌. با دعای شما خداروشکر بلا از سرم رفع شد.

این بار هم‌میخوام با دلهای پاک تون برای روبراه شدن اوضاع زندگیم ، و حال روحیم که حسابی ب هم ریخته ، محبت کنید حمد و صلوات بخونید .کامنت بزارید ب نیتتون ایه الکرسی و سوره حمد میخونم‌.‌انشاءاله همگی حاجت روا باشید 🌹

خیلی دعام‌کنید .‌کساییکه نمازمیخونن سر نمازشون اسمم رو بیارن (نسیم) .از خدا بخوان ک کمکم کنه . حمایتم کنه. پشتوانه ام فقط خداست دلخوشم ب اون 💔

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
نسیم جان خوندم واست  دعای معراج بخونن مشکل گشاست  انشالله که به خواسته می‌رسی حدیث هستم ...

مرسی حدیث جان از ته دل دعات میکنم عاقبت بخیر بشی ب خاسته ات برسی . برات خوندم❤

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعج

حمد وتوحید خوندم مقبول حق وحالت رواییتون .التماس دعا

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

@نخشبم     @نخودچی1403     @عاشوراااااااااا     مهرب ...

بر روی چشم عزیزم.الان بازم براتون میخونم .الهی حاجتتون به زودی روا .یا الله ویا الله ویا الله

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعج

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲