2777
2789
عنوان

آمارگیری جنسیت نی نی ها سال ۱۳۹۵

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلسا جان انشالاه بزودی مامان میشی
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
هان راسی جاریم فرودین بچش دختر بدنیا اومد خواهرم هم بارداره احتمالا پسره
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
دختر عمم هم شهریور زایمان کرد بچش پسر بود
من خودم پسر دارم ولی همزمان با من ۵ تا از دوستا و آشناهامون باردارن ۲ تاشون هنوز معلوم نیست ولی بقیه دختر دارن... خوبه داره به تعادل میرسه.... ۲-۳ سال بود پسر زیاد سده بود قبلش هم ۹۰% دختر داشتن...
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است