2777
2789

سلام شب بخیر

یه ناشناس تو روبیکا پسرم رو گول زده و شماره ازش گرفته ، گفته اینترنت رایگان بهت میدم فقط کدی که میاد رو گوشیت رو بهم بده.

اونم داده و طرف تلگرام نصب کرده ، و بعد دسترسی ما رو کلا قطع کرده ، نه پیامک و نه تماس ، فقط ایمیل فعاله که احتمالا ایمیل خودشه 

تایید دو مرحله ای هویت رو هم فعال کرده .

حالا امروز رفتم پلیس فتا گفت برو ثبت شکایت کن، وقت اداری تموم شد

حالا راهی سراغ دارین بتونم دیلیت اکانت کنم 

خدا بزرگه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیت اکانت کن منم هک شدم با دلیت اکانت درست شد

تورو خدا جواب میدی

یکی از تل هک بشه عکساش پخش میشه؟یعنی اون خری که هک کرده به عکسا و...دسترسی داره؟؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

تورو خدا جواب میدی یکی از تل هک بشه عکساش پخش میشه؟یعنی اون خری که هک کرده به عکسا و...دسترسی داره؟ ...

کلا به همه چی توی تلگرام دسترسی داره

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
دلیت اکانت کن منم هک شدم با دلیت اکانت درست شد

میگم که نمیشه ، اصلا برا من کد نمیاد 

حتی پشتیبانی تلگرام هم پیام دادم که اینجوری شده اکانت رو حذف کنید ، هنوز جواب ندادن

خدا بزرگه...
میگم که نمیشه ، اصلا برا من کد نمیاد  حتی پشتیبانی تلگرام هم پیام دادم که اینجوری شده اکانت رو ...

حتما شکایت کن فتا گندی بزن گردن شمارو می گیره

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
تورو خدا جواب میدی یکی از تل هک بشه عکساش پخش میشه؟یعنی اون خری که هک کرده به عکسا و...دسترسی داره؟ ...

به هرچیزی که تو تلگرام داشتی دسترسی داره، چت ها عکس و فیلم اگه برا کسی فرستادی  همه رو میتونه ببینه ، اما فقط تو تلگرام

خدا بزرگه...
میگم که نمیشه ، اصلا برا من کد نمیاد  حتی پشتیبانی تلگرام هم پیام دادم که اینجوری شده اکانت رو ...

از همون فتا پیگیری کنید باز بهتره

فقط تو تل دسترسی داره؟؟تو اکانتتو حذف کردی بعد؟

من رمز دوم دادم انداختمش بیرون راستی بله می تونه وارد گوشیت هم شه عکساتو ببر من شماره مخاطبامو دزدید بود به اسم من می بردشون گروهای مستهجن

به هرچیزی که تو تلگرام داشتی دسترسی داره، چت ها عکس و فیلم اگه برا کسی فرستادی  همه رو میتونه ب ...

وای خدا روشکر...من تو تل چیزی نداشتم نمیدونم کدوم نامردی هی هکم میکنه چند بار انداختمش بیرون دوباره هک کرد ...پیام میام هیچ چی نداشتم. تلمم پاک کردم

فقط استرس دارم نکنه عکسا رو ببینه