2777
2789
عنوان

غذا دزدی خواهر شوهرم

466 بازدید | 20 پست

من تو یه شهر که از کل فامیل یکساعت فاصله داره زندگی میکنم 

طبیعتاً کلیه مراسم ها و مهمونی ها باید یکساعت بگویم برم و چاره ای ندارم که وقتی زن و شوهری دعوت میشیم بچه ها رو بگذارم خونه مادرشوهرم 

خواهر شوهرم هم بچه های خودش رو به بهانه بچه های من میگذاره خونه مادرشوهر 

بعد وسط مهمانی میگه زنداداش چهار تا غذا بده داداش ببره واسه بچه ها 

و من هم یک  بار تو عمل انجام شده قرار گرفتم و این کار رو کردم و خیلی هنوز ناراحتم بعد یکسال 

بعد از اون مجبور شدم واسه 10تا بچه هی غذا درست کنم از شهر خودم ببرم شهر اونها خسته شدم دیگه

میگم میزبان رو تعداد دعوتی غذا تدارک میبینه حتما

امروز هم داشتیم می‌رفتیم مراسم تدفینی که نهار هم داشت 

به شوهرم گفتم اگه قراره به خاطر بچه های خواهرت مجبور به غذا دزدی بشم بلند میشم از مجلس میام خونه بچه ها ی خودم رو میبرم رستوران 

بعد هم گفتم مادرم کارم داره میرم خونه مادرم 

شوهرم رفته بود خونه مادر شوهر 

رفتیم مراسم نمیدونم به خواهرش چی گفته بود هم لال بود هم ناراحت 

غذا هم نبرد

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر لال شه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خوب دیگه همسرت تذکر داده اما خوب گاهی تو مراسم ها اگر آشنا باشید یا خودشون برا بچه ها غذا می دن ببرید یا بهشون بگید خودشون اگر اضافه داشتن می دن

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

با هر کسی مشکل داری به خودش

بگو نه به همسرت این به ضرر خودته 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خوب دیگه همسرت تذکر داده اما خوب گاهی تو مراسم ها اگر آشنا باشید یا خودشون برا بچه ها غذا می دن ببری ...

تو مراسمی که پارسال غذا برداشت 

صاحب خونه از آشپزخونه داد زد 

اون چهار پرس خودش ۵۰۰ میشه 

اصلا فلج شدم

با هر کسی مش کل داری به خودش  بگو نه به همسرت این به ضرر خودته

همسرم می‌گفت بچه ها رو بذار خونه مادرم 

من هم گفتم به شرطی که من رو مجبور به غذا دزدی نکنید