یکی از دوستام که خیلی هم دوست خوبی هستش از پارسال گفت میخواد واسه تولدم بافتنی ببافه و تقریبا چند ماه طول کشید و بلاخره درست کرد کارش هم خیلی قشنگ شده ولی وقتی درست شد میگه میشه لطفا پولش رو بدی چون خانواده ام میگن حیفه این همه زحمت کشیدی پولش رو نگیری:/ مشکل پولش نیست و کارش هم خوب شده ولی خب این درست نیست چیزی که قرار بود هدیه باشه حالا بگیم پولشو بده.. شما جای من بودید چی میگفتین بهش؟
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
ولی عجب رویی داره ما بودیم عمرا میگفتیم اگه دوسش داری بخرش ولی تو هم چیزی دیگه براش نگیر ...
ما تولدمون توی یه ماه بود بعد مال من زودتر بود اون گفت میخوام واست بافتنی ببافم حالا اینطوری شده ولی مال اون که دیرتر بود من بهش هدیه دادم
مگ نگفته هدیه میدم حالا هر چقدم ک زحمت بکشه قرار نیس پول هدیه ای ک میده رو بگیره
اره واقعا چون از اولش قرار بود هدیه باشه