2777
2789
شیدی یاماهور جان تاتایپک همیشه انلاین نوشته بودین خبرمیدادم خدافظی میکردم یاشرط ادبورعایت میکردم عزیزم خونوشته هامواگه خونده بودین اونجا نوشته بودم که شوهرم خواست شماره های گوشی روپاک کنه شماره هایخودش کپی شده بودروگوشیم من گفتم نکن این کارو ولی کردمن فک میکردم تل روحذف میکنه ازاول نصب کنه ولی بعدش فهمیدم دلت اکانت زده وکل گروه هام وکانالام رفته بودن وهیچی نبود حتی شماره های دوستای خودمم رعته بودونتونستم خبربدم من نمیخواستم ازگروه برم یاازتل برم تامن بفهمم دلت کرده شوهرم ومتاسفانه گروه هام وکانالام رفته وفعلا بخاطراعصبانیت نصب نکردم گلم پس من شرط ادبو رعایت کردم
برایم دعا کن.اجابتش مهم نیست نیاز من ارامشی است که بدانم توبه یادمی.....
مامان طاها شمارتو نداشتیم پیگیری کنیم چی شده بیشتر بخاطر اینکه یکدفعه رفتی متعجب شدیم منتظر بودم سایت ببینمت نوشته هاتو ندیدم واسه همیشه انلاین نوشتی؟
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دخترعمو جان من نی نی سایت امروز اومدم اینجاهم نمیتونستم بیام اگه نه خبرمیدادم بعد براتون قشنگ توضیح میوم که چرانتونستم بیام واینجابگم ازطرفی دیروزکه پاک شد تاشب حالم خوب نبودازطرفی دخترم مریض بود ازطرفی شام مهمون داشتم ازصبح هم درگیرکار وبچه وخونه وبیمارستان خواهرشوهرم بودم مابقی دلایل که نمیتونم اینجابگم میام تل براتون میکم عزیز
برایم دعا کن.اجابتش مهم نیست نیاز من ارامشی است که بدانم توبه یادمی.....