2777
2789
عنوان

خواستگارم تو ۱۴ سالگی

456 بازدید | 21 پست

یه خواستگار داشتم صاحب خونمون بود منو دیده بود تو اون سن با خواهرش اومده بود خونمون از قبلم گفته بود به مامانم برای امر خیر میایم منم مخالفت که راهشون ندید یعنی چی اخه من فقط ۱۴ سالمه مامانمم نمیخواست راه بده ولی چون صاحب خونه بود اومدن بدون میوه و گل 

من رفتم تو اتاق قایم شدم بعد دیدم مامانم اومد گفت خواهرش فقط میخواد تورو ببینه به من میگه چنتا مغازه داره پولداره ماشین داره خونه داره دخترت خوشبخت میشه 

منم قبول نمیکردم رفتم تو حموم قایم شدم بنظر شما خوشبخت میشدم اگه میرفتم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم کودک همسری تاحالا خوشبخت شده

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

۱4سالگی؟.

همه چی که به پول نیست.تو بابد الان نوجوانی کنی.خوش باشی.با دوستات بگردی.عشق کنی برا خودت نه اینکه از الان ببرند که اونجوری که دوس دارن تربیتی کنن بزرگت کنن.الان هیچی نمیفهمی 

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

سلام عکسمون رو لایک میکنید لطفاً تا برنده شیم🙏 بزنید رو لینک  https://limage.ir/مسابقه-بهتر ...

چندبار به این عکس رای دادم.ایشاا.. برنده بشین.خوش عکسه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی