2777
2789

فردا پسرم که دو سالشه برای سومین بار قراره عمل فیستول مقعدی بشه....‌

دعا کنید بزاش ک از شر این بیماری لعنتی خلاص بشه...

بچم دو سالشه ولی حتی دو دقیقه نتونسته بشینه..درد داره..

همیشه ایستاده تلوزیون میدیده  دراز کشیده یا به باسن اونوریش تکیه داده غذا بهش دادیم

تاب بازی نکرده

سرسره بازی نکرده

روی پای پدر و مادرش ننشسته

نه سوار گهوارش شده و نه ماشینکاش...

بچکی نکرده

براش دعا کنید برامون دعا کنید

اگر بچه دارین خدا نگهدارش باشه

اگر نه  غم نبینین

با بغض نوشتم 

اومدم تهران .

عمل اولش مشهد شده

دوم تهران

الانم تهران اومدم..

هر بارم دکترا گفتن دیگ خوب شده برو خیالت راحت

ولی هر بار که دستم زدم و عمل کردم بدتر شده

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اسمش چیه نماز شب میخونم اسمشو بگم  امیدش بخدا

محمد کیان خمر قربون دل پاکت بشم

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

عزیزم ۱۲۴۰۰۰ هزار صلوات امتحان کن ،منم مریضی داشتم شفا گرفتم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

انشالله عمل با موفقیت انجام میشه خودتو نباز امیدتو از دست نده . 

از همین جا چند تا صلوات واسه بچت فرستادم . دلم روشنه انشالله زودی خوب میشه گریه نکن عوضش بشین از ته دل قرآن بخون 

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱
به حق حضرت رقیه به خیر و سلامتی بگذره❤️

الهی امین......عزیزم

بمیرم الهی😢😢😢🥺🥺

إنشاءالله به سلامتی کامل و دل خوش برگردین خونه🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!