2777
2789

سلام،چون خودم سال قبل تو همچین شرایطی بودم   ،خیلی خوب برام قابل درکه،برا همین سوالی داشتین بپرسین حتما🩷🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرست دولتی بود؟

و اینکه بهم منبع معرفی کن 

چند ماه روزی چند ساعت بخونم عزیزم 

فرهنگیان میخوام 

نقطه قوتم هم زیسته 

دعات میکنم مرسی خوشگلم

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش

من کنکوری نیسم 

امسال میرم دهم تجربی بنظرت چ کتاب های تستی بخرم 

چ کلاسایی برم ک پزشکی قبول شم؟

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌

کنکور از امسال با سالهای قبل کاملا متفاوته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سوال اول اینکه من چک کردم فوریت شهرمون واسه پسرا تا رتبه چهل هشت هزار گرفته بود

خواستم ببینم واسه دخترا هم ممکنه با این رتبه؟

سوال دوم برای رسیدن به پیراپزشکیا ارزش داره پشت کنمور بمونیم؟ به خاطر تضمین شغلی و جایگاه اجتماعی

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

مدرست دولتی بود؟ و اینکه بهم منبع معرفی کن  چند ماه روزی چند ساعت بخونم عزیزم  فرهنگیان ...

مدرسم تیزهوشان بود

منابع برا ریاضی خیلی سبز،آی کیو

فیزیک خیلی سبز،نشر الگو

شیمی مبتکران

زیست خیلی سبز،آی کیو جامع

واسه فرهنگیان به نظرم روزی ۴،۵ ساعت کافی باشه

من کنکوری نیسم  امسال میرم دهم تجربی بنظرت چ کتاب های تستی بخرم  چ کلاسایی برم ک پزشکی ق ...

در جواب کاربر قبلی نوشتم میتونین اونارو استفاده کنید

کلاس اگه سطحتون خوبه نرید وگرنه برا شیمی بابایی،فیزیک یحیوی،ریاضی کرمی،زیست عظیمی خوبه

سوال اول اینکه من چک کردم فوریت شهرمون واسه پسرا تا رتبه چهل هشت هزار گرفته بود خواستم ببینم واسه د ...

از فوریت اطلاعی ندارم،اما پیرا پزشکی بله رشته هایی مثل پرستاری،فیزیو ارزششو دارن مخصوصا اینکه میخان برای فیزیو تغییراتی ایجاد کنند که کامل در جریان نیستم ولی ارزش کاراشونو در کل میاره بالا،

مدرسم تیزهوشان بود منابع برا ریاضی خیلی سبز،آی کیو فیزیک خیلی سبز،نشر الگو شیمی مبتکران زیست خیل ...

و اینکه میشه آزمون شرکت نکنم ؟

اگه بکنم قلم چی خوبه یا گزینه دو یا ماز و اینا 

از کدوم راضی ای

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش