2777
2789

پیچوندن

من یکی بود روی گردنم اعصابم خود کرده بود هیچی با ناخن میپیچوندمش فشارش میدادم یدفعه ای افتاد الان چند سال راحت شدم ازش

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجیر نرسیده رو از شاخه جدا کنی یه شیره سفید داره مرتب از اون بزن میره. البته ممکنه پوست رو زخم هم بکنه

روش دیگه گیاه خرفه رو بکوبید، یه حالت لزج پیدا میکنه روی یه تکه نایلون بگذارید و روی زگیل بذارید. بعد از یک ساعت دوباره یه مقدار دیگه از گیاه رو بکوبید و تکرار کنید تا بره این روش شاید یک روز زمان ببره ولی نباید بینش فاصله بیفته. زخم نمیکنه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

من یه روش میدونم

ولی دقیقشو باید از مامانم بپرسم

فردا زنگ میزنم میپرسم ازش بهت میگم

داداشم بچه بود رو دستش داشت با این روش خوب شد

فقط بهت بگم شاید بنظرت چرت بیاد روشش😅

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ممنونم،واس زیر بغل خطر نداره؟

من خرفه رو خودم انجام دادم سالها پیش البته روی ساق دستم بود به نظرم این بهتر باشه.

انجیر رو از خیلی ها شنیدم ولی خودم انجام ندادم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
منگوله گوشتیه،خال که سیاهه

اها خاله گوشتب هست ک رنگ پوست هست

برو متخصص پوست بهت اسید میوه میده میزنی خشک میشه می افته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

باشه پس بی زحمت بگو بهم ببینم چیه روشش😂😁🙏🏻

باشه فردا حتما زنگ میزنم از مامانم میپرسم میگم بهت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.