2777
2789
عنوان

گوسفند قربونی(مشهد)

511 بازدید | 15 پست

بچه ها جون برا قربونی شما کسیو سراغ دارید آدم درستی باشه شکم گوسفند رو برا سود بیشتر پر از اب و علف نکنه که الکی وزنش بره بالا؟ 

ما هر سری گوسفند میگیریم فقط 1 تومن از تو شکمبش دور میریزیم

میشناسین دامدار حلال خور که از اون بخریم قربونی هامون رو؟ 

میگن کله سحر برین شکم گوسفندارو هنوز پر نکردن. کله سحرم رفتیم بازم پر بوده. اونام زرنگ شدن شب پر میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یه دختر که صورتش سالک داره و میخواد عمل کنه پول عمل نداره همسرت میتونه کمک کنه؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

من کاربری قدیمی ام  قصدم دوروغ ودگدایی هم نیست لطفا اگر کاری از دستت برمیادبهم بگو دختره بابا نداره و صورتش دوتا جای سالک داره که زشته

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
کدوم شهره؟ 

داراب استان فارس

اگر بخوای عکسم میدم عزیزم

عزیزم نمیتونم اینقدر دور اعتماد کنم باز استان خراسان بود میرفتیم بالاخره سر میزدیم ولی راهه دور کم ...

واقعا حکمت خدا رو شکر که شما اینقدر پولدارین و بعضیا حتی زندگی عادی هم براشون ارزوعه اشکال نداره ولی کسی که نخواد خیرش به دیگران نرسع دنبال بهونه اس .دختره بابا نداره و لی خدارو داره .خدا حافظ 

سلام عرض ادب تاپیکهاتون دیدم ادم خیری هستین خانومی هستن ۷۲ساله ازلحاظ مالی حقوقی ندارن وتنهاهستن ادر ...

سلام

هیچ فرزندی ندارن؟ 

تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هم نیستند؟