2777
2789
عنوان

شیرم نمیاد...

679 بازدید | 18 پست

۹ روزه زایمان کردم خیلی دوست دارم به بچم شیر خودم رو بدم ولی ندارم در حد چند قطره دارم سینه هام اصلا سفت نمیشه فقط صبح ها که بیدار میشم یکم لباسم خیس شده ولی سینه هام شله شله 

هر دفع شیر خشک حل میکنم برای بچم بغض میکنم اصلا دوست ندارم شیرخشک بدم بهش 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

منم مثل تو بودم و متاسفانه بچم شیر خشکی شد 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم شیرم زیاد شده 

لیدی میل میخورم قرص شیرافزا هم میخورم. 

ولی انگار هیچی اثر نمیکنه

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

بنظرم با شیردوش دستی بدوش تا شیر بیاد 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
خب باید بدی مک بزنه تا بیاد هرچی ندی بهش بدتر میشه خشک میشه

همش میزارم زیر سینم یکم میخوره میبینه ندارع دیگه نمیخوره

چیکار کنم شیرم زیاد شده  لیدی میل میخورم قرص شیرافزا هم میخورم.  ولی انگار هیچی اثر نمیک ...

بچت دختره یا پسر عزیزم 

قطره شیر افزا بخر،بعد هر غذا حل کن تو یه لیوان آب بخور،دلستر بخور،گوشت بخور،وقت بگذارید ببینید چی بخورین شیر بیشتر میشه،بعد حتی شیر هم نباشه همون مکیدن بچه شیر رو به جریان میندازه،دوش آب گرم،ماساژ با حوله گرم اینا همه کمک میکنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بنظرم با شیردوش دستی بدوش تا شیر بیاد 

با شیر دوش قطره قطره میاد یکم بعد دیگه هیچی نمیاد 

منم مثل تو بودم و متاسفانه بچم شیر خشکی شد 

خیلی از شیرخشک بدم میاد امشب نشستم کلی گریه کردم که چرا شیر ندارم. بهش بدم 

کارایی ک میگم همه رو انجام بده 

بعدم دعا کن فقط❤️

اول برو دوش اب گرم بگیر سینت رو ماساژ بده 

بیا بیرون یه چای کمرنگ بخور 

ابگوشت با گوشت گوسفند بدون حبوبات بپز 

ایستاده آبش رو سر بکش

گوشتش با نون سنگکک بخور

قطره شیر افزا

خواب کافی

نداشتن استرس

نگاه با عشق ب نوزاد قربون صدقه رفتنش

مک زدن نوزاد

ماکارونی

مایعات گرم 

اینا عالیه برا شیر

اصلا شیر دوش استفاده نکن

اسم نی نی چیه؟😍

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
پسر

برو عطاری کمکت میکنن دمنوش بهت میدن 

مال من دختر بود بچم رازیانه میخوردم یکم بهتر میشد برای پسرایه دمنوش جدا میدن

کارایی ک میگم همه رو انجام بده  بعدم دعا کن فقط❤️ اول برو دوش اب گرم بگیر سینت رو ماساژ بده&n ...

خیلی ممنون حتما امتحان می‌کنم