2777
2789
عنوان

بهش بگم یا نگم

130 بازدید | 15 پست

من یمدته از ینفر خوشم میاد کراشم روش یمدت باهم صحبت کردیم بعدش من یه شب ناراحت شدم گفتم شب بخیر اونم جواب داد ولی من دیگ جواب ندادم اونم دیگه پیام نداد از اون روز بنظرتون خودم بهش پیام بدم یا نه؟ بعد اینکه این اقا خیلی وقت پیش با دوستام رفتن بیرون ولی من به روش نیاوردم که میدونم بنظرتون اینو بهونه کنم بهش پیام بدم بگم چرا بهم نگفتی این مدت تو که میدونستی فلانی دوستمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش پیام بده  ولی نه به این بهونه  یه سوال در مورد کامپیوتر یا گوشی بپرس

اره اتفاقا گوشی فروشه خودش ولی سختمه غرورمو بذارم کنار 

بعد پررو نمیشه اینجوری؟

اره اتفاقا گوشی فروشه خودش ولی سختمه غرورمو بذارم کنار  بعد پررو نمیشه اینجوری؟

نه غرورت شکسته نمیشه البته من خودم معمولا پیام نمیدم مگه اینکه با طرف تو رابطه احساسی باشم 

اگه برات مهمه و فکرتو درگیر کرده بهش پیام بده ولی اگه زیاد مهم نیست ولش کن تا خودش پیام بده

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
نه غرورت شکسته نمیشه البته من خودم معمولا پیام نمیدم مگه اینکه با طرف تو رابطه احساسی باشم  اگ ...

فکرمو که درگیر کرده ولی حس میکنم بعدا نمیتونم با خودم‌کنار بیام که‌اون نیومده سمتم باز قط رابطه میکنم

فکرمو که درگیر کرده ولی حس میکنم بعدا نمیتونم با خودم‌کنار بیام که‌اون نیومده سمتم باز قط رابطه میکن ...

آخرین پیامش چی بود که جواب ندادی؟

آخرین پیامش چی بود که جواب ندادی؟

اون سرکار بود بعد من جوگیر شدم گفتم بذار ی امروزو اونجور ک دلم میخاد رفتار کنم چن تا ریلز  ( در حالت عادی من کم پست اینا میفرستم )فرستادم اونم جواب میداد ولی کوتاه بعد عصبی شدم گفتم کسی مجبورت نکرده بامن صحبت کنی شبت بخیر اونم نوشت چه ربطی داره من تیکه کلامم ایناس منم جواب ندادم😂 اونم دیگ هیچی نگف

اون سرکار بود بعد من جوگیر شدم گفتم بذار ی امروزو اونجور ک دلم میخاد رفتار کنم چن تا ریلز  ( در ...

ببین پسرا کلا مثل ما نیستن که پیام بلند بالا بدن یا خیلی احساسات نشون بدن تو پیام ، وقتی دیدی به پیامات واکنش نشون نمیده خب براش نمیفرستادی دیگه البته بنده خدا شاید درگیر بوده همین که یه کلمه هم مینوشته خوبه 😂چون دوست پسر من لایک میکرد فقط

اونجا که به واکنشاش حساسیت نشون دادی کارت اشتباه بود کافی بود دیگه پست نفرستادی تا خودش پیام بده ..ولی خب اینکه دیگه بعد از اون ناراحتیت پیگیر نشده نشونه خوبی نیست من اگه جات بودم تو پیام دادن پیش قدم نمیشدم 

ببین پسرا کلا مثل ما نیستن که پیام بلند بالا بدن یا خیلی احساسات نشون بدن تو پیام ، وقتی دیدی ب ...

دقیقا منم زیاده روی کردم ولی خو اون حداقل باید یکم پیگیر میشد

بنظرت یمدت دیگه انفالوش کنم؟؟؟

اگه پیگیر نشد و رو مخت بود آنفالو کردنش کار خوبیه 

اگه زیاد چکش میکنی اینکارو بکن که راحت فراموش کنی