2777
2789

فقط یه ثانیه از دخترم غافل شدم دختر همسایه بغلش کرد و نزدیک تاب بازی بچه ها پاش گیر کرد افتاد حس میکنم خدا دوباره دخترمو بهم بخشید هنوز تو شوکم حالم خوب نیست خدایا شکرت انشالله همه ی بچه ها سلامت باشن

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

یکی هز دوستای خونوادگی دخترش ک ۷ ماهش هس رو هی میسپاره دست دختر ۱۱ ساله خواهرم.اونم مث عروسک میگیره میکشونه اینورو اونور.هرچی ب مادر دختر ۷ ماهه میگم نده اون کوجیکه گوش نمیکنه فقط ب فکر خوش گذرونی خودشه.ب خواهرم میگم نذار دخترت بغل کنه بزنه زمین تا عمر داری عذاب وجدان میگیری میگه ب من چ میتونه نده ب دخترم. ن این گوش میکنه ن اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هز دوستای خونوادگی دخترش ک ۷ ماهش هس رو هی میسپاره دست دختر ۱۱ ساله خواهرم.اونم مث عروسک میگیره ...

واقعا یه ثانیه است بعدش هم نمیشه تقصیر رو گردن بچه انداخت فقط مادر مقصر شناخته میشه

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

بله یادمه سنم کم بود خیلی کم یه بچه فامیل که از خودم اندازه ۳ ۴ سال کوچیک تر بود شایدم کمتر قدیما بچه هاشونو دست هرکی می نداختن می رفتن یادمه یه بار تو اتاق بودم مامانش درگیر بود سپرد به من کلا خانم بیخیالی بودن آشنامون هستن

منم یادمه محکم در اتاق رو کوبوندم تو صورتش رفتم تو اتاق

در زد رفتم درو باز کنم ( در اتاق رو بسته بودم ) اونم بچه بود

قدش به دستگیره نمی رسید من ۵ ۶ سال بودم اونم ۲ ۳ سالش بود محکم درو باز کردم بچه بودم نمیدونستم اونه فکر کردم مامانمه در محکم خورد تو صورتش افتاد رو زمین یه لحظه فکر

کردم دماغش شکست در هم گچی بود نمیدونم یا آهنی ولی محکم بود. طفلک الان خانوم شده برای خودش فکر نکنم یادش باشه ولی من هنوز یادمه ولی خداروشکر دماغی چیزیش نشکست مامانش اومد ترسیدم گفتم خودش افتاده🥲😅😊😁🍅💔

سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍
کاش خواهرتون قبول نکنه خیلی مسئولیت داره

عزیزم دختزش هی میگیره. چند شب پیش رفتیم پارک.مادر دختر ۷ ماهه راحت داشت وسطی بازی میکرد.دختر خواهرم دخترشو برده بود سوار تاب کودکان کرده بود.هنوز درست سینه خیز نمیکنه.سرش اویزون ب این سمت و اون سمت میرفت.البته اون مادر خیلی بیخیاله.دختر ۲ ساله دیگش مث بچه جن تو پارک ازاد راه میرفت.نمیگفت یکی بدزده ببره

پس من چی بگم پسر شیرین زبانم دوماهه لکنت گرفته وزندگی برام جهنمه ݟم عالم تودلمع

انشالله زودتر خوب میشه عزیزم خیلی سخته

واقعا یه ثانیه است بعدش هم نمیشه تقصیر رو گردن بچه انداخت فقط مادر مقصر شناخته میشه

خودشون باید براشون اتفاق بیفته تا ب حرف من گوش کنن.زیاد بگم باز حس میکنن من حسودی میکنم چون بچه های منم کوچیکن و کسی نگه نمیداره

عزیزم دختزش هی میگیره. چند شب پیش رفتیم پارک.مادر دختر ۷ ماهه راحت داشت وسطی بازی میکرد.دختر خواهرم ...

فکر کنم مادره از شدت فشار مسئولیت مادری دیگه کلا بیخیال بچه هاش شده😁

خودشون باید براشون اتفاق بیفته تا ب حرف من گوش کنن.زیاد بگم باز حس میکنن من حسودی میکنم چون بچه های ...

انشالله که اتفاقی براشون نیفته اما راست میگی متاسفانه ما تا برامون اتفاق نیفته متوجه نمیشیم