2777
2789

دوستان میشه بگید خونه مصالح بنایی و بتنی چی هست ک خیلییییی باهم متفاوتشون میکنه؟ 

من میخوام خونه بزنم اگ بخوام با قیمت الان شروع کنم ۱۵۰ متر بزنم بتنی تا مرحله اسکلت و دیوارا پیش میرم ولی گفتن با پولی ک دارم مصالح بنایی کامل تکمیلش میکنه فقط شاید ی خورده کاراییش بمونه ک اونم جور میشه ..

خیلی ذهنم درگیره نمیدونم چیکار کنم

خونه با مصالح بنايي و شناژ قائم و افقي مطابق ايين نامه ٢٨٠٠ تا دو طبقه هم ارزونه هم استاندارد مقابله ...

خب بنظر شما مقاومت تا چند ریشتر رو داره؟ و اینکه دوبلکس هم باشه مشکلی نداره؟ اخه شنیدم میگن دوبلکس رو مجوز نمیدن ولی پله بیرون خونه باشه و دو طبقه باشه مجوز میدن‌. مگه تفاوتی داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بحث مجوز اطلاعي ندارم.به لحاظ فني كه شدنيه. خونه دو طبقه راه پله داره ديگه.وقتي تو ايين نامه اجازه داده ، حالا شايد يه نكاتي داشته باشه كه بايد رعايت كنيد. 

تا چند ريشتر معني نداره. همه سازه هاي مسكوني بعد از زلزله طرح ( ايين نامه ) با حفظ جان افراد در هنگام زلزله از كاربري خارج ميشن و بايد تخريب نوسازي بشن. 

در زلزله كاربري هم آسيب جدي نميبينن

زلزله ایست که احتمال فراگذشت آن در 50 سال 10% باشد. دروه بازگشت این زلزله 475 سال است. (دقت کنید احتمال این زلزله پایین است ولی قدرت آن بالا که رابطه عکس با هم دارند)

زلزله ای است که احتمال فراگذشت آن در 50 سال 99.5% باشد. دوره بازگشت این زلزله حدود 10 سال است. ( احتمال بالا ولی قدرت پایین )