2777
2789
عنوان

با ادم دروغگو چيكار ميكنيد؟

315 بازدید | 20 پست

حالم داره از شوهرم بهم ميخوره اخه خيلي دروغ ميگه حتي سركوچكترين چيزا هم حرف راست نميزنه و من ديگه نميكشم اصلا اخلاقاي بدش خيلي زياد شده 

هربارم دروغش در مياد هاااا ولي بازم ادامه ميده هرچي بهش ميگم نكن نكن نكن باز دوباره تكرار ميكنه 

دوس دارم زودتر طلاقمو ازش بگيرم خودمو راحت كنم

دروغ از رو عادته 

عادت کرده دروغ بگه حتی از کوچکترین چیزا 

تنها راهش کنار اومدنه 

تو زندگیتون یادتون باشه قرار نیست شما کسی رو تغییر بدین باید با همون ویژگی ها کنار بیاین 

شوهر منم سر یه موضوعی پنهون کرد دروغ گفت بهم خیانت نبود دیدم تا ب روش نیارم فک کنه من نمی‌دونم هی در موردش دروغ میگه. و عادت می‌کنه ب دروغ گفتن جالب اینجاست ب روشم ک اوردم گردن نگرفت و پرو ترم و طلبکارترم شد و خیلی ازش زده شدم اصلا شرایط طلاق ندارم ن حوصلشو نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ از رو عادته  عادت کرده دروغ بگه حتی از کوچکترین چیزا  تنها راهش کنار اومدنه  ...

اره نمبتونم تغييرش بدم قبول دارم 

اما اينجه حتي مسئله هاي مهم زندگيمونم بهم دروغ ميگه واقعا ناراحتم ميكنه خب اخه مگه من ادم نيستم خب منم تو اين زندگي مشترك هستم حق دارم بدونم چه خبره تو زندگيم با نه

شوهر منم سر یه موضوعی پنهون کرد دروغ گفت بهم خیانت نبود دیدم تا ب روش نیارم فک کنه من نمی‌دونم هی در ...

دقيقا شوهر منم همينه كه ميگي حتي اينستا اينا ميگفت ندارم بعدا فهميدم داره سر كرايه خونه سر خيانتاش سر خانوادش و ...خيلي چيزا دروغ ميگه و گردنم نميگيره و من واقعا دلم ميخواد از همچين مردي طلاقمو بگيرم هرچه سريع تر 

منتها بابام راضي نميشه وگرنه تاپيك قبلي هامو بخوني متوجه ميشي كه شوهر من ادم نيست

اره نمبتونم تغييرش بدم قبول دارم  اما اينجه حتي مسئله هاي مهم زندگيمونم بهم دروغ ميگه واقعا نا ...

به نظرم برای اینکه یه صفت بد تو ادما کمرنگ کنی اینه که نسبت به اون صفت بی توجه باشی 

مثلا یه ادم زود عصبانی میشه 

همیشه همه بهش این مهر عصبی و پرخاشگر بودن میزنن 

میخواین با شما این کارو نکنن شما باید وقتی صداش میزنین یا میون کلماتتون با اون ادم از کلمه صبور استفاده کنین دقیقا عکس رفتارش 

مثلا مرد صبورم مرد ارومم 

مرسی که با من انقدر ارومی 

افتخار میکنم به این اخلاقت پیش دوستام 

اینطوری اون ادم بهترین ورژنشو از صبرو ارامش پیش شما نشون میده 

به نظرم برای اینکه یه صفت بد تو ادما کمرنگ کنی اینه که نسبت به اون صفت بی توجه باشی  مثلا یه ا ...

چندبار اخه اين روشم باهاش انجام دادم اما پررو تر شد انگار به جاي اينكه بهتر بشه و بعدم تمام مشكلاتو انداخت گردن من گفت تو مقصري و من هيچ ايرادي ندارم 

مثلا چیو دروغ میگه؟ چند سالشه؟

٣٧سالشه 

همه از چيزززز 

از كرايه خونه و خيانتاشو و مادرش اينا و در امد و نميدونم حاي كرچكترين مواد غذايي و خريد كردن ها و نميدونك همه چي 

يعني يه روده راست تو شكمش نيست 

جالبه هربارم دروغش در مياد ها ولي بازم گردن نميگيره و ادامه ميده 

ادما تو این سن عوض نمیشن  کنار بیا  زیاد سوال نپرس که بیشتر دروغ نگه

واي ميدونم عوض نميشه واي واقعا ديگه يه نكنه مثبت توي شخصيتش نميبينم همش منفي شده اصلا انگار نميفهمه تو اين دنيا نيست اصلا تو باغ نيست

متاسفانه درست ازدواج نمیکنیم 

بلد نیستیم سازش کنیم 

بلد نیستیم هیچیو ماها تو این زندگی 

همه درگیر یه سری چیزان که نه میتونن تحملشون کنن نه میتونن بندازنشون دور 

دقيقا تو همين وضعيتم

این فقط تو نیستی 

همه ما همه ادما 

دارن چیزایی رو تحمل میکنن که ازشون متنفرن 

نه قدرت اینو دارن بزارن کنار 

نه قدرت اینو دارن کنار بیان 

یه درد دو‌طرفه اس 

انگار زجر میکشی ذره ذره اب میشی ...

وقتی چیزیو نمیتونی تغییر بدی باید به ناچار سعی کنی کنار بیای باهاش 

این فقط تو نیستی  همه ما همه ادما  دارن چیزایی رو تحمل میکنن که ازشون متنفرن  نه ق ...

اخه كاش فقط يه دونه نكنه مثبت داشت

عصبي،بد دهان،خودشيفته،لجباز،دروغ گو،خيانت كار،بچه ننه خيلي شديد،٣٧سالشه ولي انگار به بلوغ فكري نرسيده،از بس چرت و پرت ميگه توجمع كه هم فاميلاي من هم خودش همه مسخرش ميكنن ،بد بين و شكاك ،وضعيت مالي داغوووون،

حرف بايد حرف خودش باشه،خام و بي عقله اصلا خوب و بد رو تشخيص نميده،انگار مادرش شده زنش انقدر نزديكه بهش،حرف تو دهنش نميمونه همه چيز ريز و درشت زندگي رو ميره ميگه به همه