2777
2789
واسش ناز کن چیزی میخره ذوق داشته باش مجبتی میکنه بهش بگو نقاط مثبتش رو بهش بگو نقاط ضعش رو بروش ...

مجتبی  چیه و کیه 😁

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
واسش ناز کن چیزی میخره ذوق داشته باش مجبتی میکنه بهش بگو نقاط مثبتش رو بهش بگو نقاط ضعش رو بروش ...

وای تروخدا به منم بگو همین الان باهاش سر این موضوع دعوا کردم میگه اهمیت نمیدی جالبش اینه فهمیده دوسش دارم   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب شب جمعه هست🤣 وقتی میگی امشب پنجشنبه هست انگار برا اموات باید برن دعا بخونند

میگن اموات پنجشبه ها و جمعه ها میان به خانواده هاشون سر میزنن من میترسم وقتی رو کارم بیان ببیننم     

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

میگن اموات پنجشبه ها و جمعه ها میان به خانواده هاشون سر میزنن من میترسم وقتی رو کارم بیان ببیننم &n ...

خب قبلش بهشون اطلاع بده 🤣🤣🤣😁بگو یه یاالله بگن

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
خب قبلش بهشون اطلاع بده 🤣🤣🤣😁بگو یه یاالله بگن

آره یه یاالله بگن مو باز نباشه بعد وارد بشن   

وای تروخدا به منم بگو همین الان باهاش سر این موضوع دعوا کردم میگه اهمیت نمیدی جالبش اینه فهمیده دوسش ...

...

این جمله که میگم بهش بگی ی جمله سحر آمیزه و قلب هر پسری رو ارام و مطمعن میکنه:

* تو برام کافی هستی و کنار تو نیازی به هیچ جنس مخالفی حس نمیکنم 

* تو برام منحصر به فرد و جذابی

* کنار تو بیشتر احساس خوشبختی میکنم

... این جمله که میگم بهش بگی ی جمله سحر آمیزه و قلب هر پسری رو ارام و مطمعن میکنه: * تو برام کافی ...

مرسی داداش 

آره یه یاالله بگن مو باز نباشه بعد وارد بشن    

لا اله الا الله 📿 والا ما مجردیم تجربه نداریم 🙈کی میاد و کی میره ولی اینطور که تو میگی انگار استادیوم فوتباله🤣🤣🤣

لا اله الا الله 📿 والا ما مجردیم تجربه نداریم 🙈کی میاد و کی میره ولی اینطور که تو میگی انگار استاد ...

خودمم مجردم خواهر     ولی میترسم دیگه   

وای تروخدا به منم بگو همین الان باهاش سر این موضوع دعوا کردم میگه اهمیت نمیدی جالبش اینه فهمیده دوسش ...

ی جمله دیگم یادم رفتااا: میترکونه اصلاتو رابطتون انقلاب میکنه

* بهش بگو تو پادشاه دنیای منی

اگه میتونی بهش لقب king  بده یا تو مخاطبا یا تو تلگرام اینا king به اسمش اًضافع کن

مثلا اگه اسمش آرش هست اینحوری ذخیره کن:

King arash

..البته یادت نره خودت ی ملکه ای،، هیچ وقت خودت رو کمتر از ی ملکه نبین اگه اونو پادشاه دیدی..چون اینجوری وابسته میشی..

این رفتار هم که میگم خیلی سحر آمیز و مهمه

* موقعی که تو جمع مردانه یا دوستاش بودی، بیشتر مراقب رفتارت باش، بیشتر توجه کن اونموقع ها:

خودمم مجردم خواهر     ولی میترسم دیگه    

از قدیم گفتن اول چاه رو بکن بعد منار رو بدزد 🤣🤣🤣

اول شوهر باید پیدا کرد بعد به فکر باقیش باشیم 😁🤣🤣

تو پسری🤣

نامزدت نیست🤣🤣🤣؟