2777
2789
عنوان

شام چی دارین ؟ 🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 35 پست
خب منم حوصله اشپزی انچنانی ندارم  در حد نیمرو املت سیب زمینی سرخ کرده  ولی نمیتونم چیزی نخ ...

مرسی عزیزم اصلا احساس سیری مفرط دارم آب زیاد خوردم

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
خوشمزه میشه درستشورشو میدی گلم

اره عزیزم خیلی خوشمزست.من سوسیس ریزمیکنم بصورت اریب پیازفراوون درشت ریزمیکنم اول سوسیس کوچولوتو تابه تفت میدم چون زیادسرخ بشه یجوری میشه سوسیس کنارمیزارم توی تابه پیازتفت میدم درحدی که سبک بشه طلایی نشه .فلفل زیادمیریزم چون تنددوس دارم ادویه دلخواه مثلاپودرسیریاپاپریکاهرچی دوس داری بریزیه کوچولورب گوجه بریزخوب تفت بده سوسیس بهش اضافه کن تفت که خوردنوش جان کنین❤

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم خیلی خوشمزست.من سوسیس ریزمیکنم بصورت اریب پیازفراوون درشت ریزمیکنم اول سوسیس کوچولوتو تابه ...

مرسی گلم خیلی دوس دارم امتحان کنم ولی میترسم بد بشه حتما درست میکنم 🤩

۴ ساله خواننده خاموش هستم
مرسی گلم خیلی دوس دارم امتحان کنم ولی میترسم بد بشه حتما درست میکنم 🤩

فدات عزیزم منکه دوس دارم خوشمزست حتماامتحان کن.من سوسیس وقارچ وسیب زمینی باپنیرپیتزاهم درست میکنم دوس دارم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
فدات عزیزم منکه دوس دارم خوشمزست حتماامتحان کن.من سوسیس وقارچ وسیب زمینی باپنیرپیتزاهم درست میکنم دو ...

فداتم مهربانم اسکرین گرفتن از چت هات حتما درست میکنم

۴ ساله خواننده خاموش هستم