2777
2789

من دو تا شغل دارم یکی که ماهیانه حقوق کارمندی می گیرم که کاملا معمولیه یکی هم پروژه‌ایه و سالی دوبار چک می‌گیرم. از ۱۸ سالگی هم رفتم سرکار. آموزشگاه تدریس کردم و الانم چندساله که کارمندم. از پدرم پول نمی‌گیرم دوست داشتم مستقل باشم (خانواده ام خیلی سنتیه و تنها استقلال مالی دارم) همیشه برای خونه خرج کردم ولی چون خیلی کار می‌کنم نمی‌رسم خونه رو خیلی تمیز کنم یا برای خودم آشپزی کنم اینه که معمولا به مادرم پول می‌دم یا خرید می‌کنم برای خونه. از طرفی هم پدرم می‌خواد خونه‌مون رو عوض کنه مادرم گفت تمام پس‌اندازت رو بده. منم به مامانم گفتم اگه ازدواج کردم جهیزیه چی؟ گفت خدا بزرگه فعلا پدرت واجب‌تره. نمی‌دونم واقعا این وظیفهٔ منه یا نه؟! و اینکه من خرج خودم رو می‌دم و گوشی و آی‌پد و ماشین و… رو خودم خریدم هرگز از پدرم نگرفتم. هرماه هم هزینه لباس و کفش و قبض گوشی و اسنپ و کتاب و کافه هست، من واقعا گیجم 

یا رفیق من لا رفیق له

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای خرید خونه پول نده چون بعدا ارث نمیتونی ثابت کنی بخشی از پول رو خودت دادی

جز درد سر نیست

عذر خواهی کن

مادرتون نباید همچین توقعی داشته باشن

وقتی پدرتون میخواستن خونه عوض کنن رو پول شما حساب نکردن 

اینکارو نکن 

ملک هم مستقل بخر

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

از اول نباید به مادرتون بابت خورد وخوراک پول می دادید .یعنی چی بابت غذایی که می‌خورید پول بدید .در مورد خونه پدرتون پول شما رو پس میده ؟فرضا ازدواج نکردید به هرحال سرمایه آینده شماست

حتی دولت هم یه درصدی از ارث مالیات میگیره

این جوری ولی به مادرتون نگین

کلا کنسل کنین قضیه رو

من دیدم اطرافم جز درد سر اخرش نیست

بجای ثواب کباب میشی

اصلا هم نگو پول جهازمه

ماشینت عوض کن یا باغچه بخر 

چه میدونم یکاری بکن

خودت تشخیص میدی چی واجب تره چی نیست

تک فرزندی؟.  بابت پول بهت سهم میده

دوتاییم 

دوقلو 

پدرم همیشه برای برادرم بیشتر انرژی و پول گذاشت منم از ۱۸ سالگی که تی‌تی‌سی گرفتم و تدریس کردم هیچی پول نگرفتم ازشون، فقط کمک خرجی کردم تو خونه. درباره سهم حرفی زده نشده 

یا رفیق من لا رفیق له
دوتاییم  دوقلو  پدرم همیشه برای برادرم بیشتر انرژی و پول گذاشت منم از ۱۸ سالگی که تی‌تی‌ ...

اگه اینطوره اصلا یا سهم بده یا کلا منتفیه به فکر آینده خودت باش با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه

از اول نباید به مادرتون بابت خورد وخوراک پول می دادید .یعنی چی بابت غذایی که می‌خورید پول بدید .در م ...

کلا سرکار می‌رم هیچی تو خونه کمک نکنم؟ من همه همکارهای مجردم به  خانواده مبلغی رو می‌دن ولی هیچ‌کدوم هم برای عوض کردن خونه پولی ندادن 

یا رفیق من لا رفیق له
از اول نباید به مادرتون بابت خورد وخوراک پول می دادید .یعنی چی بابت غذایی که می‌خورید پول بدید .در م ...

بله موافقم

معنی نداشت خرجی خونه بده

منم شاغلم خودم بخام اشپزی خاصی انجام بدم یوقتایی خرید میکنم

یا وسیلع برای اتاقم

یوقتایی ی چی میخرم فریزر میزارم ولی در کل کسی توقعی نداره

فقط به شرطی بده که به نسبت پولی که میدی به اسمت بزنه، شرایط تو نمی‌دونم چجوریه ولی من این رو فهمیدم که نباید دلسوز کسی بود، حتی پدر و مادر. حالا تو وجدان داشتی و تو خرج‌های خونه هم کمک کردی، در صورتی که اصلا وظیفه‌ات هم نبوده

کلا سرکار می‌رم هیچی تو خونه کمک نکنم؟ من همه همکارهای مجردم به  خانواده مبلغی رو می‌دن ول ...

منو دوستام همه شاغلیم کسی خونه پول نمیده

ولی گوشه کنار خودمون مواد میخریم یخچال فریزر میزاریم ولی نه اساسی ها

شده گوشت و مرغ هم خریدم ولی بستع ب موقعیتش

بقیه مخارجمون از جوراب تا دکتر و حتی بیمارستان با خودمون

یا واسه شون کادو بخرم که نیازشونه

ولی  توقعی نیست اصلا