2777
2789
عنوان

تجربه قبل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 24 پست
اره میگن استرس باعث میشه نگیره  چیکار کنم کنترلش کنم ؟ شما اقدام چندمتون باردار شدید ایشاالل ...

نمیتونی کنترل کنی.چون هرچقدر بخوای کنترل کنی ذهنت بیشتر درگیر میشه.

باید یه مشغله ای چیزی داشتخ باشی که سرت بهش گرم باشه فکر نکنی و اینکه هیچوقت تنها نمون تنها بمونی انقدر فکروخیال میکنی نمیشه.

چند ماه که اقدام کردی برات عادی میشه دیگه استرست رفع میشه.فقط عجله نکن بسپار به زمان.

من بارداری اولم بعد از سه ماه بارداری دومم بعد از چهار ماه باردار شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره قبلش حتما ازمایش بده من هشت ماه تو اقدام بودم نمیشد رفتم دکتر پرولاکتینم بالا بود قرص داد همون م ...

ممنون عزیزم چشم

منم صورتم جوش زیاد میزنه میخوام بگم همه ازمایشات هورمون بنویسه بیینم مشکلی نباشه 

اینکه طول بکشه واسه کسی که بینه تکمیلی کرده برای زایمان خیلی بده باید دوباره ۶تومن بده تمدید کنه

ممنون عزیزم چشم منم صورتم جوش زیاد میزنه میخوام بگم همه ازمایشات هورمون بنویسه بیینم مشکلی نباشه&nb ...

اره اما چاره چیه باید بیمه اتو داشته باشی چون نه ماه قراره سونو و ازمایش و قرص و اینا بگیری من ک ازاد دادم همه رو شاید نزدیک ب ۱۲ ملیون خرج کردم 

نمیتونی کنترل کنی.چون هرچقدر بخوای کنترل کنی ذهنت بیشتر درگیر میشه. باید یه مشغله ای چیزی داشتخ باش ...

شوهرم میره سرکار اکثرا تنهام

چند روز بعد از اقدام نباید بهش فکر کرد ؟

منظورم اینه ادم اون چند روز یه جوری سرگرم بشه

شوهرم میره سرکار اکثرا تنهام چند روز بعد از اقدام نباید بهش فکر کرد ؟ منظورم اینه ادم اون چند روز ...

کلا نباید بهش فکر کنی.

تونستی هر دو روز یکبار باید اقدام داشته باشی یا هر سه روز یکبار.

یا اینکه کیت تخمک گذاری تهیه کنی وقتی دوتا خط انداخت هر دو روز اقدام‌کنی.