2777
2789
عنوان

بی قراری نوزاد

853 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

نوزادم ۲۲ روزشه 

۲ روزه نق میزنه هی قرمز میکنه صورتشو پاهاشو جمع میکنه تو  شکم اش فقط هم با مکیدن آروم میشه منم نمیتونم همش سینمو بدم که مجبور میشم پستونک بدم 

الان از دیروز خیلی سخت میخوابه سریع هم از خواب بیدار میشه 

پنیرک بالا میاره سکسکه هم میکنه 

گاهی ام موقع خواب انگار که اسید معده میخواد بیاد بالا آب دهنشو قورت میده 

تو بغل هم آرومه منتهی باید حتما چیزی بمکه

چیکار کنم کسی تجربه مشابه داره که علت اش چیه 

حالا شنیه میبرم پیش دکترش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال زیاد رفلاکسه، دکتر بهش دارو میده، خودتم زودتر از دو ساعت شیر نده بهش رفلاکسشو بدتر میکنه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
دلدرده دیگه عزیزم طبیعیه همه بچه ها از ۲۰ روزگی دلدرد میشن تا ۴ ماهگی.    ببرش دکتر شربت م ...

ببین موقع اروق زدن هم اول کمی اذیت میشه زور میزنه 

به حالت عمودی الان دو روزه دوست نداره باشه هی نق میزنه نمیزاره اروق بگیرم 

باد معده اشم دفع میکنه ادرار مدفوع اشم خوبه 

رفتم امروز قطره کولیک ایز خریدم اما انقدر بدش اومد دو قطره بیشتر ندادم راستش خودمم ترسیدم سر خود خریدم

ببین موقع اروق زدن هم اول کمی اذیت میشه زور میزنه  به حالت عمودی الان دو روزه دوست نداره باشه ...

شربت و دارو باید با قطره چکون بریزی توی لپش    یا یکم با اب قاطی کن توی شیشه ببین نمیخوره.   بازم ببرش دکتر بچرو چکاپ کنه

اگه سردیجات و غذای نفخ دار میخوری نخور ک شیرت سنگین نشه شاید دلدردش کم شد

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
ببین موقع اروق زدن هم اول کمی اذیت میشه زور میزنه  به حالت عمودی الان دو روزه دوست نداره باشه ...

برو دکتر مشورت کن

ولی من دایمتیکون و کولیف بهم داد دکتر

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

عزیزم بچتون رفلاکس داره احتمال بالا

حتما باید ببری دکتر ولی کارایی که میگمم بکن حتما حتما بعد هربار شیر دهی اروغشو بگیر یه یه ربع نگه دار سرشو‌30سانت بالا بیار موقع خواب یعنی شیب بده 

حتما به پهلوی چپ بذار

و احتمالا کولیک هم‌داره ماساژ کولیک رو از اینترنت دانلود کن با روغن زیتون ماساژ بده شکمشو 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

سلام خانمی 

ببین پسر من دو ماه و نیمه‌اس، گاهی دل درد داره، سری اول که اینجور شد همه بهم گفتن کولیکیه ولی گاهی اینجوریه، یه کم پاهاشو جمع می‌کنم تو شکمش بعد میارم پایین، رو شکمشو و پشت کمرشو ماساژ می‌دم، یه قطره پدی لاکت و‌گریپ میکچر هم دکتر داد کلا سه چهار بار بهش دادم. ایشالا نوزادتون بهتر بشه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن