2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصه نخور عزیزم اشکال نداره سقط برای اکثر خانوما پیش میاد انشالله به زودی نی نیت رو صحیح و سالم بغل م ...

ممنونم عزیزم اخه تا الان دوبار سقط کردم فندوق جانن دیگه همش اینو اون میگن خسته شدم 

غصه نخور عزیزم اشکال نداره سقط برای اکثر خانوما پیش میاد انشالله به زودی نی نیت رو صحیح و سالم بغل م ...

شما حس ششمي؟ من يه دختر گل دارم ، باردار بودم سقط شد و  پسر بود انقد حرف شنيدم يعني موهام سفيد شد سر اين قضيه، به شدت افسردم، يعني منم باردار ميشم دوباره پسر؟ 

منم تازه سقط كردم، خيلي دل مرده و افسردم، كاش يكي هم بود به منم ميگفت باز بچه دار ميشم ، بچم جنسيتش ...

شما چرا عزیز برای شش ماهه بود قلبش ایست کردو رفتم زایمان کردن و یدونه هم سه ماهگی خود ب خود سقط شد 

ازمایش ژنتیک دادی ببینی مشکل از کجاس ؟؟؟

نه هنوز فعلا یکم مشکل مالی داریم اونا حل بشه میرم ازمایش و اینا.فندوق جان نمیدونی مشکل مالیمون حل میشه یا ن دوتا کلاهبردار پولمون رو خوردن و شکایت کردیم😔

منم تازه سقط كردم، خيلي دل مرده و افسردم، كاش يكي هم بود به منم ميگفت باز بچه دار ميشم ، بچم جنسيتش ...

روزای بعد از سقط آدم حالش خیلی بده از لحاظ روحی حق داری عزیزم ولی سعی کن باهاش کنار بیای تا ۶ ماه هم اقدام به بارداری نکن تا رحمت آمادگی پیدا کنه و قوی بشه

شما چرا عزیز برای شش ماهه بود قلبش ایست کردو رفتم زایمان کردن و یدونه هم سه ماهگی خود ب خود سقط شد&n ...

من اخراي چهارماهم بود و رفتم سونو انومالي گفتن آب دور جنين خيليييييي كمه و بايد سقط كني ختم بارداري ، چهارتا سونوگراف رفتم كلي دكتر، واي خيلي سختي كشيدم التماس دكترا ميكردم، بعدم به زور مجوز سقط گرفتم از پزشك قانوني، عين زايمان طبيعي هم سقط كردم چقد درد كشيدم ، درد جسمي به كنار درد روحي كه پسر بود چرا سقط شد چرا مواظب نبودي ، واي موهام سفيد شد سر اين موضوع